reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2015

reklama
Nie wiem czy to pocieszenie ale na innych forach babki piszą że czop wypada dużo wcześniej ;)
no stress :)
Klaudia zadzwoń do swojego lekarza albo położnej i podpytaj, to zawsze troche uspokoi

Hej kobietki,poszłam dzisiaj z córą na spacer i myślałam,że nie wrócę... to spojenie,ogólnie taka jakaś słaba i niespokojna jestem
A powtórzyłam sobie mocz i wyniki są zupełnie inne,przeszło mi przez myśl,že tamte były nie moje:/

Czekam na pierwszego dzidziusia, synka Olka,
jesteśmy w 34 tygodniu i ogólnie nie moge narzekać bo dobrze się czuję:)
waga tylko mnie przeraża bo już prawie 14 kg do przodu i potworne rozstępy pomimo regularnego stosowania bio oilu.
Młody rozrabia i tak jak wasze dzieciaczki miewa czkawkę nawet 3 razy dziennie, ale wiem że to dobry objaw bo jak twierdzi moja ginekolog "świadczy o dobrostanie dziecka"
Młody w 33 tyg miał już 2100 ale nie martwimy się że będzie wielkoludem;p
dobrze że jest miejsce gdzie można o wszystkich sprawach i wątpliwościach porozmawiać;)
ściskam was mocno laski;p

miq witaj w klubie, ja dziś spałam 12 godzin w nocy, z 3 przerwami na siusiu..... rano byłam dalej nie do życia, zero energii, a po 2 godzinach od wstania musiałam się znów położyć, bo normalnie mazało mi się przed oczami, nie miałam siły ustać na nogach, ale poleżałam z godzinę i trochę odeszło, może spadek ciśnienia?? bo pogoda się zmieniła u nas z zimna w nocy z 3st na słońce dziś na ponad 20 :szok: a spojenie też mi non stop już dokucza.... mąż jak patrzy jak się męczę z wstaniem lub przekręcaniem w łóżku to mówi, że już nie chce więcej dzieci:-D

KasieńkaS witaj! :tak::tak:

reklama
Do góry