reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2015

reklama
hej dziewczyny.. jestem z czerwcówek :) mam termin na koniec czerwca, a ginekolog niespodziewanie odstawił mi leki rozkurczowe, bo stwierdził, że już nie potrzebuję i zostały mi dwa nieruszone opakowania Luteiny - pierońsko drogiej.. pomyślałam, że może któraś z Was bierze i chciałaby kupić po 20 zł za opakowanie plus koszty wysyłki..

Luteina "dowcipna" przecież jest na ryczałcie -cena za nią to 3,56 i z tego co wiem to ciężarówki tak właśnie mają na recepcie ....cena 50 zł to 100% płatności.....przynajmniej ja tak mam na receptach od dawien dawna

Dzień dobry :)
boszzz,ale mi dziecko rewolucje w brzuchu robi ....zapiera sie nogami o pęcherz i wali głową w żołądek ...co chwila siku i nic jeść nie moge ,bo wszystko mi wraca
z Młodszakiem sami siedzimy w domu i jest nam całkiem ok:) -spokojnie cicho ...
szukam wózka ...nadal
i jadę dziś poszukac jakiejś sensownej farby ,bo za tydzień będziemy malować
no i kupiłam bilety na koncert Kuby Badacha ....za tydzień pójdziemy całą czwóreczką :)

miłego dnia -i niech juz zaświeci słońce i będzie ciepło

Witam,
myśle że 1800g w 33 tc to nie jest za mało. Chyba nawet lekarz ostatnio mi pokazywał takie dane ile ma dziecko statystycznie, które urodzi sie w terminie z waga 3500 i zdaje sie że taka wartosć przypadała na 33tc.
Co do położnej nie ma rejonizacji. Ja swoją wybrałam, jest ona dla mnie i dla dziecka. po porodzie mam do niej zadzwonic ze jestem w domu to mnie odwiedzi. Jeśli tego nie zrobie powiadomi ją szpital (po peselu sprawdza pod czyją opieką jestem) ale to zajmie pare dni, a ona twierdzi ze lepiej jak będzie jak najszybciej.

Hej dziewczyny

Pytała któraś czy jest szansa dołączyć do składki na paczkę dla Kasi.
Rozmawiałam z dziewczyną, która to prowadzić i z grupą wyraziły zgodę.
Jeśli będzie któraś zainteresowana zapraszam na pw wyślę dane do przelewu.

Buziakujemy

Ps Dziewczyny zbierają do piątku max poniedziałku potem chcą kompletować paczkę by w przyszłym tygodniu ją wysłać.

reklama
moj wazy w 33 tydz 2200 i boje sie ze bedzie duzy

a u mnie było ponad 2300 w 33tc też się boję ze będzie grubasek ale na usg pisze +/- 325 gram mam nadzieję ze u mnie nie + :-)

klara moja też się rozpycha jak nieraz pod żebra wsadzi nóżki to aż podskoczę ;-)

chyba zaczyna się najcięższy okres ciąży zadyszka po byle czym problemy ze schylaniem się nawet z boku na bok się przewrócić to już problem ale za to już nie muszę się pilnować ze spaniem na plecach jak tylko położę się na chwilę to ciężko mi oddychać i odruchowo kładę się na bok....

po wczorjszym załamaniu pogody wyszło słońce i oby tak już zostało bo ten deszcz to w depresje wpędza.....

Do góry