reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2015

Hej :)

Mam do Was pytanie tak z innej beczki :zawstydzona/y:

Zamówiłam wczoraj narzutkę na allegro zapłaciłam przez PayU ale dziś stwierdziłam ze jej nie chce:baffled: i nie wiem czy po napisaniu do tego sklepu ze chcę zwrot pieniędzy i anulowanie zakupu zgodzą się :-( Ja to jak zwykle:dry:

reklama
Ta no spa jest ok?

Załączniki

• 1420969239444.jpg
    1420969239444.jpg
    21,2 KB · Wyświetleń: 32
Jakiś czas temu byli u Nas znajomi,którzy aktualnie mieszkają w UK i tak się zachwycali tamtejszymi warunkami,że taka służba zrowia,szkolnictwo...ah ma szczęście,że syna rodziła jeszcze w PL,niby taki rozwiniętu kraj a proszę...;(

Troszke przesadzili z ta szkola..sluzba zdrowia jest na wysokim poziomie moja mama gdy byla ze mna rodzic powiedziala, ze takich warunkow w pl w prywatnej klinice nie ma bardzo dobrze wspominam porod opieke po ale prowadzenie ciazy to juz inna bajka.. tak samo z moja corcia I jej wzrokiem zareagowali blyskawicznie w ciagu tygodnia miala tomografie usg I gotowe okulary.

Zamówiłam wczoraj narzutkę na allegro zapłaciłam przez PayU ale dziś stwierdziłam ze jej nie chce:baffled: i nie wiem czy po napisaniu do tego sklepu ze chcę zwrot pieniędzy i anulowanie zakupu zgodzą się :-( Ja to jak zwykle:dry:

każdą rzecz kupioną przez internet możesz zwrócić w ciągu 10 dni bez podania powodu. jako że jest weekend, to na pewno nie wysłali jeszcze, więc napisz do nich.

Hej dziewczyny , ja tylko na chwilę bo głowa mnie boli na maxa a do tego jestem słaba chora chora i jeszcze raz chora ....:no:

Miłego dnia kochane lipcóweczki :*

Troszke przesadzili z ta szkola..sluzba zdrowia jest na wysokim poziomie moja mama gdy byla ze mna rodzic powiedziala, ze takich warunkow w pl w prywatnej klinice nie ma bardzo dobrze wspominam porod opieke po ale prowadzenie ciazy to juz inna bajka.. tak samo z moja corcia I jej wzrokiem zareagowali blyskawicznie w ciagu tygodnia miala tomografie usg I gotowe okulary.

milii właśnie mnie to dziwi oglądam na TLC porody wersja brytyjska i rzeczywiście jak porównam z programem w wersji polskiej to aż by się chciało uciec na sam poród do anglii więc skąd tak lekceważące podejście do ciąży ????

nie dziwię się że twój facet nie chce wracać bo jak się w polsce nie ma dobrej pracy to trudno tu żyć .......nie wiem czy słyszałaś o ostatnim genialnym wynalazku rządu pt karta dużej rodziny normalnie śmiechu warte jak ktoś ma dużo dzieci i ledwo wiąże koniec z końcem to co mu ze zniżki do kina normalnie boki zrywać:-D

a w ogóle jak się czujesz pomogłą ta luteina???

Napisz maila, pewnie odpuszczą i w ciągu 14 dni zwrócą kasę mogą wystąpić o zwrot prowizji za wystawioną aukcje. Nie wiem w jakiej kwocie narzuta ale pewnie grosze wyjdzie i doliczą to na Twoje konto jak Ty byś wystawiała aukcje.

No i chyba mnie coś bierze lekki katar ehh

Jutro wizyta orzeszka zobaczę :)))) ale się cieszę :)))))
Kto jutro na wizytę?

reklama
Do góry