reklama
asienka.k1
Fanka BB :)
na pewno poczujecie
Kunda, asienka, MamaPatryka &&&&&&& i czekam na relacje
kagusia u Nas też strasznie wieje, tak ponuro buuuu
ewczis76 kłótnia nic nie da, facetowi musisz jasno przedstawić za i przeciw, pewnie boi się, że sam zostanie z maluchem i sobie nie poradzi
Mili1988 &&&&&&&& za fasolkę siostry
mnie też dręczą bóle głowy, sprawdzam ciśnienie i zawsze nisko, niby często bóle głowy są z powodu małej ilości płynów, a ja na prawdę dużo pije wody;/
pani.olga to super, że wszystko ok, to co jak na razie mamy dwóch chłopców?
kagusia33 gratuluje, my próbowaliśmy 2 dni, ale ona chyba jeszcze nie czuje, że chce siu siu, bo potrafiła stać koło nocniczka, s temu pytana czy chce siu siu, nie i nagle gacie mokre, kupkę woła ale na siusianie chyba za szybko jeszcze, nic na siłę
Hej, ja po wczorajszej wizycie.
Wszystko ok. Najpierw miałam USG dowcipne (lekarz sprawdzał szyjkę i jeszcze podejrzał, że będzie dziewczynka). Po tym miała zwykłe USG. Dziecię 9 cm (z nogami byłoby jakieś 14 cm), bardzo ruchliwe, serduszko bije.
pan doktor oddzwonił i jestem umowiona na czwartek:-) już do niego bez tej przychodni
moja mama jedzie na ceglana pod koniec stycznia to poprosze aby mi wziela najwczesniejszy wolny termin...moglabym isc gdzie indziej i chyba pojde ale tam mam cala kartoteke wszystkie badania a tu nic
a tak z ciekawosci pytam wam tez kazali iść podbic ksiazeczke ciąży do rodzinego i stomatologa?
Nie
dziewczyny a miala ktoras robiona cytologie? bo wiadomo teraz jestesmy tam bardziej ukrwione wrazliwe itd i zastanawiam sie czy nie bede plamic i czy nie bedzie mnie bolalobo na wizycie mam miec zrobiona i tak sie wlasnie zastanawiam czy odczucia sie zmieniaja ze wzgledu na ciaze ukrwienie i wrazliwosc tamtych miejsc
![]()
Ja miałam na początku ciąży. Lekarz ostrzegał, że może pojawić się plamienie. Samo badanie lekko szczypało ale nie bolało. Plamienia nie było.
michalina_ch
Asienka gratuluje wizyty i zazdroszczę dziewczynki
))))
Ja teraz sobie robiłam koronę -to można bez problemu,moja przyjaciółka jest stomatologiem. Ale to znieczulenie dla kobiet w ciąży - ja miałam wrażenie, że ono nie działa....
Ja teraz sobie robiłam koronę -to można bez problemu,moja przyjaciółka jest stomatologiem. Ale to znieczulenie dla kobiet w ciąży - ja miałam wrażenie, że ono nie działa....
madziuuula87
Asienka gratuluje wizyty i zazdroszczę dziewczynki))))
a drogo taka korona kosztuje? moja górna szóstka jest wyleczona i wygląda jak normalny ząb tylko jest kilka milimetrów krótsza niż powinna dlatego mi zaproponowała odbudowę korona pewnie dużo droższa nie stać mnie teraz na takie wydatki myślałam że te włókno szklane jest w miarę mocne i na jakiś czas by starczyło .........tak czy tak muszę coś zrobić bo dentystka mówiła że może mi się skruszuć to co już zrobiła do tej pory i ząb może się nadawać tylko do rwania
angi-wawa1988
Hej dziewczyny przeczytalam was ale co do zębow to wiem tylko ze zdjec ni mozna robic, nie kazdy reaguje na znieczulenie jak na normalne i leczenie II trymestr :-)
Kumpela do mnie wpadla z nad morza i week spedzamy razem w gronie starych znajomych wiec pewnie jytro cos wiecej na pisze
Asia dłuuuga niunia :-) gratuluje
Kumpela do mnie wpadla z nad morza i week spedzamy razem w gronie starych znajomych wiec pewnie jytro cos wiecej na pisze
Asia dłuuuga niunia :-) gratuluje
michalina_ch
madziuuula cena zależy od materiału. Ja już raz miałam korone robiona,ale dentystka mi spierniczyla,dostalo sie powietrze pod wlokno szklane i bylo wszystko do wymiany. a ze to jedynka to robilam najdrozsza korone, zeby byc piekna: zaplacilam ok.2 tys z.... bolałooooooooooo.... ale warto było, zwłaszcza ze to jedynka....
a wtedy zapłaciłam 600 zł i po 3 latach do wymiany wszystko.......
a wtedy zapłaciłam 600 zł i po 3 latach do wymiany wszystko.......
miq
Dziewczyny czy wam tez twardnieje macica? Takie twardnienie w poprzedniej ciazy mialam dopiero po 20tyg. Troche to mnie martwi...I towarzyszy temu bol jak na @
Ja na te twardnienie i bóle dostałam dupchaston,to są skurcze i to zdecydowanie za szybko,ja bym skonsultowała to z lekarzem
reklama
Ja na te twardnienie i bóle dostałam dupchaston,to są skurcze i to zdecydowanie za szybko,ja bym skonsultowała to z lekarzem
Powiem w poniedzialek na usg. Martwie sie tym, ze moze szyjka mi sie skraca..sprawdzilam sama I jest bardzi miekka prawie jak by jej nie bylo a tu polozna nie sprawdza szyjki :/ w ciazy z ala jak poprosilam o sprawdzenie to powiedziala, ze dopiero przy porodzie.
Niby druga ciaza, a obaw wiecej niz przy pierwszej..