reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2015

Mili1988- też tak mam:zawstydzona/y: W pierwszej ciąży jakoś wszystko było na pozytywne myślenie włączone i niczym się nie stresowałam:tak: a teraz wymyślam sobie wszystkie choroby świata i codziennie myślę czy jest wszystko ok i czy będzie a na piątkowym usg myślałam ze oszaleję gdy zaczął się dłużej wpatrywać w monitor i oglądał serduszko i te przepływy krwi :baffled:

Trzymam kciuki za wizyty &&&

Dziewczyny przepraszam za brak interpunkcji niestety w laptopie nie działa mi kropka przecinek i znak zapytania:sorry2:

reklama
heloł
miła była ta niedziela :-)
robiliśmy strój rycerza Matiemu, a tak spokojnie...
aaaaaaa i muszę sie pochwalić - wchodzę dzis na wagę a tu SZOK!!! 2 kg mniej- czyli tak jak przed ciążą :-):-):-)
chyba mi woda zeszła z organizmu

&&&&&&&&&&& za wszystkie wizyty, ja dołączam do mamuś, które mają wizytę genetyczne we wtorek :-)

mój TŻ niestety ma taką pracę, że nie może ze mną chodzić na USG. ale staram się jakieś ustawić na taką godzinę, żeby mógł pójść :)

dziś byliśmy na obiedzie w restauracji hinduskiej, jedliśmy jagnięcinę z imbirem i ser w sosie z kozieradką, pycha! a ja jeszcze poszłam do sklepu po pudełko, a wróciłam ze śpiochami, spodenkami, czapeczką, rożkiem i dwoma kocykami dla malucha :laugh2:

ja mam teraz wizytę u ginekologa 20 stycznia, muszę w tym tygodniu zbadać krew i mocz, tak to odkładam od grudnia.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
mój TŻ niestety ma taką pracę, że nie może ze mną chodzić na USG. ale staram się jakieś ustawić na taką godzinę, żeby mógł pójść :)

dziś byliśmy na obiedzie w restauracji hinduskiej, jedliśmy jagnięcinę z imbirem i ser w sosie z kozieradką, pycha! a ja jeszcze poszłam do sklepu po pudełko, a wróciłam ze śpiochami, spodenkami, czapeczką, rożkiem i dwoma kocykami dla malucha :laugh2:

ja mam teraz wizytę u ginekologa 20 stycznia, muszę w tym tygodniu zbadać krew i mocz, tak to odkładam od grudnia.

Qurcze też muszę się wziąć za zakupki:)
A wyniki im bliżej wizyty tym bardziej wiarygodne

Hmm moja córa spała w dzień więc teraz będzie latała do 22.00 to myślę sobie 5 min dla mamusi,dłuższa kompiel,wymodeluje sobie włosy...susze i susze i susze aż.ręce mi zdrętwiały mam tak zdrowe i gęste włosy jak nigdy:eek:

Cześć dziewczyny :)

Jeśli pozwolicie to i ja dołączę do Was :)
Podczytuję Was od jakiegoś czasu,ale jakoś nie mogłam się zebrać na posta :sorry2:
U mnie USG genetyczne w czwartek.
A dzisiaj kupiłam sobie spodnie ciążowe z gumką, Och, co za ulgę poczułam jak je przymierzałam!!:-D Teraz tylko je skrócić i już będę mogła swobodnie żyć :D

Ja do tej pory byłam na L4 od 6tc ze względu na krwiaka,który na szczęście już się wchłonął. Teraz wracam do pracy na 3 tygodnie żeby wyszkolić koleżankę z moich obowiązków i lecę na stałe L4 :) Na szczęście wracam na moich warunkach, czyli na 4h dziennie :-) Ale najgorsze będzie wstawanie rano..

Pozdrawiam wszystkie lipcóweczki i życzę spokojnego wieczoru :)

Cześć dziewczyny :)

Jeśli pozwolicie to i ja dołączę do Was :)
Podczytuję Was od jakiegoś czasu,ale jakoś nie mogłam się zebrać na posta :sorry2:
U mnie USG genetyczne w czwartek.
A dzisiaj kupiłam sobie spodnie ciążowe z gumką, Och, co za ulgę poczułam jak je przymierzałam!!:-D Teraz tylko je skrócić i już będę mogła swobodnie żyć :D

Ja do tej pory byłam na L4 od 6tc ze względu na krwiaka,który na szczęście już się wchłonął. Teraz wracam do pracy na 3 tygodnie żeby wyszkolić koleżankę z moich obowiązków i lecę na stałe L4 :) Na szczęście wracam na moich warunkach, czyli na 4h dziennie :-) Ale najgorsze będzie wstawanie rano..

Pozdrawiam wszystkie lipcóweczki i życzę spokojnego wieczoru :)

Hej :)

Witam nową mamusie, strasznie trudny nick!

Trzymam kciuki za wszystkie wizyty!

Wiecie co? Poryczałam się dzisiaj bo odwołali skoki narciarskie, a ze mnie zapalony kibic skokowy :baffled: Od wczoraj tak wiało że się tego nawet spodziewałam, ale nie przeszkodziło mi to wściekac się i beczeć:sorry2:

reklama
Do góry