reklama
Witam sie z Wami dzisiaj w nie najlepszym humorze, zaczęłam kaszleć i wykrztuszać tą wydzielinę - niby dobrze, ale tak mi niedobrze, aż mnie mdli, katar juz mniejszy...
dziewczyny potwierdzam RTG w zagrożeniu życia, a zęby leczyc jak trzeba w II trymestrze.
Mnie sie nawet nie popsuły zęby po I ciąży (miałam 2 małe dziureczki), ale moja szwagierka miała masakrę pół szczęki do naprawy!
dziewczyny potwierdzam RTG w zagrożeniu życia, a zęby leczyc jak trzeba w II trymestrze.
Mnie sie nawet nie popsuły zęby po I ciąży (miałam 2 małe dziureczki), ale moja szwagierka miała masakrę pół szczęki do naprawy!
miq
Fanka BB :)
Miq ile tabletek dziennie bralas duohaston? Mam w domu luteine dopochwowa jesli oleja mnie w szpitalu, ze wszyatko jest ok I mam brac na bol paracetamol to na wlasna reke bede brac luteine
3x1 przez tydz i tamte bóle na szczęście ustąpiły
A co do szyjki to nawet nie wiem jaka teraz ma być,jak się starališmy to sobie badałam teraz tam nie gmeram
3x1 przez tydz i tamte bóle na szczęście ustąpiły
A co do szyjki to nawet nie wiem jaka teraz ma być,jak się starališmy to sobie badałam teraz tam nie gmeram
Ok dzieki. Tez nie gmeram ale ten bol brzucha I skurcze zmusily mnie do tego. Powinna byc wysoko twarda I zamknieta a moja jest przeciwienstwem tego
madziuuula87
michalinka no właśnie koszty na 2 to się zdecyduje po ciąży a tą 6 zrobię to uzupełnienie może wytrzyma chociaż koło roku jak będę uważać ....
mili trochę to niepokojące ja bym nawet dziś pojechała do szpitala ale wiem że w anglii inne realia może spróbuj tą luteinę ja też biorę duphaston 2x1 i czemu nie sprawdzają szyjki ja mam na każdej wizycie sprawdzaną
mili trochę to niepokojące ja bym nawet dziś pojechała do szpitala ale wiem że w anglii inne realia może spróbuj tą luteinę ja też biorę duphaston 2x1 i czemu nie sprawdzają szyjki ja mam na każdej wizycie sprawdzaną
michalinka no właśnie koszty na 2 to się zdecyduje po ciąży a tą 6 zrobię to uzupełnienie może wytrzyma chociaż koło roku jak będę uważać ....
Wlasnie wzielam luteine jesli do jutra nic sie nie zmienie zadzwonie do poloznej. Tu przez cala ciaze nie biora na samolot uwazaja, ze gmeranie tam jest zbedne..
miq
Wlasnie wzielam luteine jesli do jutra nic sie nie zmienie zadzwonie do poloznej. Tu przez cala ciaze nie biora na samolot uwazaja, ze gmeranie tam jest zbedne..
Masakra wracaj do PL
madziuuula87
Masakra wracaj do PL
zgadzam się......... przecież takie sprawdzenie to kilka sekund trwa i można zareagować wcześniej gdyby coś się działo
dziwna ta anglia jednak cieszę że mieszkam w PL;-)
reklama