reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2015

Miq ile tabletek dziennie bralas duohaston? Mam w domu luteine dopochwowa jesli oleja mnie w szpitalu, ze wszyatko jest ok I mam brac na bol paracetamol to na wlasna reke bede brac luteine

reklama
Witam sie z Wami dzisiaj w nie najlepszym humorze, zaczęłam kaszleć i wykrztuszać tą wydzielinę - niby dobrze, ale tak mi niedobrze, aż mnie mdli, katar juz mniejszy...
dziewczyny potwierdzam RTG w zagrożeniu życia, a zęby leczyc jak trzeba w II trymestrze.
Mnie sie nawet nie popsuły zęby po I ciąży (miałam 2 małe dziureczki), ale moja szwagierka miała masakrę pół szczęki do naprawy!

Miq ile tabletek dziennie bralas duohaston? Mam w domu luteine dopochwowa jesli oleja mnie w szpitalu, ze wszyatko jest ok I mam brac na bol paracetamol to na wlasna reke bede brac luteine

3x1 przez tydz i tamte bóle na szczęście ustąpiły
A co do szyjki to nawet nie wiem jaka teraz ma być,jak się starališmy to sobie badałam teraz tam nie gmeram

3x1 przez tydz i tamte bóle na szczęście ustąpiły
A co do szyjki to nawet nie wiem jaka teraz ma być,jak się starališmy to sobie badałam teraz tam nie gmeram

Ok dzieki. Tez nie gmeram ale ten bol brzucha I skurcze zmusily mnie do tego. Powinna byc wysoko twarda I zamknieta a moja jest przeciwienstwem tego

michalinka no właśnie koszty na 2 to się zdecyduje po ciąży a tą 6 zrobię to uzupełnienie może wytrzyma chociaż koło roku jak będę uważać ....

mili trochę to niepokojące ja bym nawet dziś pojechała do szpitala ale wiem że w anglii inne realia może spróbuj tą luteinę ja też biorę duphaston 2x1 i czemu nie sprawdzają szyjki ja mam na każdej wizycie sprawdzaną

michalinka no właśnie koszty na 2 to się zdecyduje po ciąży a tą 6 zrobię to uzupełnienie może wytrzyma chociaż koło roku jak będę uważać ....

mili trochę to niepokojące ja bym nawet dziś pojechała do szpitala ale wiem że w anglii inne realia może spróbuj tą luteinę ja też biorę duphaston 2x1 i czemu nie sprawdzają szyjki ja mam na każdej wizycie sprawdzaną

Wlasnie wzielam luteine jesli do jutra nic sie nie zmienie zadzwonie do poloznej. Tu przez cala ciaze nie biora na samolot uwazaja, ze gmeranie tam jest zbedne..

reklama
Jakiś czas temu byli u Nas znajomi,którzy aktualnie mieszkają w UK i tak się zachwycali tamtejszymi warunkami,że taka służba zrowia,szkolnictwo...ah ma szczęście,że syna rodziła jeszcze w PL,niby taki rozwiniętu kraj a proszę...;(

Do góry