angi-wawa1988
Fanka BB :)
Miq padłam ze śmiechu muszę to Ł. pokazać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Asia asia umówiłam się u doktora Marka Pabiana . Posyłam Ci lina z danymi kontaktowymi :
Gabinet ginekologiczny. Badania ginekologiczne. Marek Pabian | Zabrze |
Całkowity koszt badania prenatalnego kosztuje 250 zł . Nie jest to mój lekarz prowadzący ale nie mam możliwości żeby zrobić sobie inaczej to badanie . Dlatego za 10 dni zobaczę swoje kochane dzieciątko o które tak drżę każdego dnia.. Pewnie sporo urósł od ostatniej wizyty
Widzę, że nie tylko mnie przydarzają się dziwne sny. Jak nie koszmary to... sex i tak w kółko Wszystkie pamiętam z najmniejszymi szczegółami.
hehe mam to samo czasem jak się budzę to nie wiem czy to był tylko sen ......
macie racje dziewczyny ten szał zakupowo prezentowy jest bez sensu w moim przypadku pewnie jak zawsze wszystko będzie na ostatnią chwilę jak co roku ale z kasą nie szalejmy prezenty po około 50 zł no bo co tu kupować raczej każdy już wszystko ma żeby kogoś zaskoczyć prezentem musiała bym kupić auto albo egzotyczne wakacje a niestety mnie nie stać