reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2015

michalina_ch a mozesz dac namiary na tego lekarza na nfz w ursusie? Dlugie sa kolejki oczekiwania? lekarz dobry itd? Bo ja tez szukam dzies lekarza na nfz chociaz bede chodzic tez prywatnie ale wiadomo na nfz za badania nie bede musiala placic a bede spokojniejsza:)

reklama
A1990 ja uwielbiam tego lekarza - prowadził 3 ciąże mojej siostry i moją jedną. Nazywa się dr. Bartoszewski. Przyjmuje na NFZ na ul.Plutonu Torpedy. Generalnie kolejki są długieeeee ale ciężarne mają specjalną kolejke :D Na 1 wizyte pewnie poczekasz 2 tyg, a potem masz wizyty tak jak Ci wyznaczą:)
Ja bardzo go polecam. Na każdej wizycie masz chociaż krótkie USG :D

Kurcze Michalina moze i ja sie skuszę? Najbardziej chodzi mi o to zeby nie płacić za badania których wiadomo przynajmniej na początku robi sie sporo. A pozniej jak jeszcze cos wyniknie to tez niemało.

Witajcie mamuski. Jak samopoczucie dzisiaj?
Ja wczoraj poleglam. Brzuch mnie bolal tak ze bez nospy sie nie obeszlo. I zamiast zrobic co zaplanowane mialam to caly wieczor przelezalam. Dzisiaj juz lepiej poki co. Zobaczymy jak bedzie pozniej. Dziewczyny czy ktoras z was bierze cos na podtrzymanie?

Hej dziewczyny! :-)
Anieok ja biorę Duphaston po 1 tabletce 2x dziennie.
Przyjechałam wczoraj do rodziców na weekend, żeby trochę odpocząć i żeby Zo w końcu spotkała się z kuzynem, którego wielbi :-) On ma przerąbane, ale za to ja mam chwilę na odpoczynku ;-)

Ostatnia edycja:
Witajcie :)! wynik wczorajszej bety - 6275,8 :szok:!

dziewczyny z Warszawy i okolic.......czy któraś ma jakieś doświadczenia z lekarzami z Żelaznej?prowadziłyście tam ciążę?rodziłyście?

miłego dnia :)!

Witam z rana :) zrobilam test I kolejny pozytywny kreska jest dzis mocniejsza :) jestem albo 2 albo 4 dni przed @ mam nadzieje, ze juz nie przyjdzie :)
Anioek ja tez mam takie bole ppdbrzusza ciagniecie jajnikow I uczucie goraca. Bedzie dobrze!
Milego dnia!

Malf superrrrrrrrrrrrrrr
Wichurka ja pierwszą ciążę prowadziłam u Bartoszewskiego, ale także co jakiś czas chodziłam prywatnie do Michałowic, ponieważ ja się bardzooo długo starałam o ciążę, a potem poroniłam....

W pierwszej ciaży brałam do 12 tc luteine i acard.Zobaczymy czy cos w pon mi da lekarz, ale beta pieknie przyrasta wiec moze nie....

A ja nadal czuje się superrrr:D

Mili & za to, żeby małpa nie przyszła :)))

reklama
Do góry