reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2015

michalina_ch a mozesz dac namiary na tego lekarza na nfz w ursusie? Dlugie sa kolejki oczekiwania? lekarz dobry itd? Bo ja tez szukam dzies lekarza na nfz chociaz bede chodzic tez prywatnie ale wiadomo na nfz za badania nie bede musiala placic a bede spokojniejsza:)

reklama
A1990 ja uwielbiam tego lekarza - prowadził 3 ciąże mojej siostry i moją jedną. Nazywa się dr. Bartoszewski. Przyjmuje na NFZ na ul.Plutonu Torpedy. Generalnie kolejki są długieeeee ale ciężarne mają specjalną kolejke :D Na 1 wizyte pewnie poczekasz 2 tyg, a potem masz wizyty tak jak Ci wyznaczą:)
Ja bardzo go polecam. Na każdej wizycie masz chociaż krótkie USG :D

Kurcze Michalina moze i ja sie skuszę? Najbardziej chodzi mi o to zeby nie płacić za badania których wiadomo przynajmniej na początku robi sie sporo. A pozniej jak jeszcze cos wyniknie to tez niemało.

Witajcie mamuski. Jak samopoczucie dzisiaj?
Ja wczoraj poleglam. Brzuch mnie bolal tak ze bez nospy sie nie obeszlo. I zamiast zrobic co zaplanowane mialam to caly wieczor przelezalam. Dzisiaj juz lepiej poki co. Zobaczymy jak bedzie pozniej. Dziewczyny czy ktoras z was bierze cos na podtrzymanie?

Hej dziewczyny! :-)
Anieok ja biorę Duphaston po 1 tabletce 2x dziennie.
Przyjechałam wczoraj do rodziców na weekend, żeby trochę odpocząć i żeby Zo w końcu spotkała się z kuzynem, którego wielbi :-) On ma przerąbane, ale za to ja mam chwilę na odpoczynku ;-)

Ostatnia edycja:
Witajcie :)! wynik wczorajszej bety - 6275,8 :szok:!

dziewczyny z Warszawy i okolic.......czy któraś ma jakieś doświadczenia z lekarzami z Żelaznej?prowadziłyście tam ciążę?rodziłyście?

miłego dnia :)!

Witam z rana :) zrobilam test I kolejny pozytywny kreska jest dzis mocniejsza :) jestem albo 2 albo 4 dni przed @ mam nadzieje, ze juz nie przyjdzie :)
Anioek ja tez mam takie bole ppdbrzusza ciagniecie jajnikow I uczucie goraca. Bedzie dobrze!
Milego dnia!

Malf superrrrrrrrrrrrrrr
Wichurka ja pierwszą ciążę prowadziłam u Bartoszewskiego, ale także co jakiś czas chodziłam prywatnie do Michałowic, ponieważ ja się bardzooo długo starałam o ciążę, a potem poroniłam....

W pierwszej ciaży brałam do 12 tc luteine i acard.Zobaczymy czy cos w pon mi da lekarz, ale beta pieknie przyrasta wiec moze nie....

A ja nadal czuje się superrrr:D

Mili & za to, żeby małpa nie przyszła :)))

reklama
Do góry