michalina_ch a mozesz dac namiary na tego lekarza na nfz w ursusie? Dlugie sa kolejki oczekiwania? lekarz dobry itd? Bo ja tez szukam dzies lekarza na nfz chociaz bede chodzic tez prywatnie ale wiadomo na nfz za badania nie bede musiala placic a bede spokojniejsza
reklama
michalina_ch
Fanka BB :)
A1990 ja uwielbiam tego lekarza - prowadził 3 ciąże mojej siostry i moją jedną. Nazywa się dr. Bartoszewski. Przyjmuje na NFZ na ul.Plutonu Torpedy. Generalnie kolejki są długieeeee ale ciężarne mają specjalną kolejke Na 1 wizyte pewnie poczekasz 2 tyg, a potem masz wizyty tak jak Ci wyznaczą
Ja bardzo go polecam. Na każdej wizycie masz chociaż krótkie USG
Ja bardzo go polecam. Na każdej wizycie masz chociaż krótkie USG
wichurka82
Kurcze Michalina moze i ja sie skuszę? Najbardziej chodzi mi o to zeby nie płacić za badania których wiadomo przynajmniej na początku robi sie sporo. A pozniej jak jeszcze cos wyniknie to tez niemało.
anieok
Witajcie mamuski. Jak samopoczucie dzisiaj?
Ja wczoraj poleglam. Brzuch mnie bolal tak ze bez nospy sie nie obeszlo. I zamiast zrobic co zaplanowane mialam to caly wieczor przelezalam. Dzisiaj juz lepiej poki co. Zobaczymy jak bedzie pozniej. Dziewczyny czy ktoras z was bierze cos na podtrzymanie?
Ja wczoraj poleglam. Brzuch mnie bolal tak ze bez nospy sie nie obeszlo. I zamiast zrobic co zaplanowane mialam to caly wieczor przelezalam. Dzisiaj juz lepiej poki co. Zobaczymy jak bedzie pozniej. Dziewczyny czy ktoras z was bierze cos na podtrzymanie?
ewelak
Zosinkowa Mama
Hej dziewczyny! :-)
Anieok ja biorę Duphaston po 1 tabletce 2x dziennie.
Przyjechałam wczoraj do rodziców na weekend, żeby trochę odpocząć i żeby Zo w końcu spotkała się z kuzynem, którego wielbi :-) On ma przerąbane, ale za to ja mam chwilę na odpoczynku ;-)
Anieok ja biorę Duphaston po 1 tabletce 2x dziennie.
Przyjechałam wczoraj do rodziców na weekend, żeby trochę odpocząć i żeby Zo w końcu spotkała się z kuzynem, którego wielbi :-) On ma przerąbane, ale za to ja mam chwilę na odpoczynku ;-)
Ostatnia edycja:
Witam z rana zrobilam test I kolejny pozytywny kreska jest dzis mocniejsza jestem albo 2 albo 4 dni przed @ mam nadzieje, ze juz nie przyjdzie
Anioek ja tez mam takie bole ppdbrzusza ciagniecie jajnikow I uczucie goraca. Bedzie dobrze!
Milego dnia!
Anioek ja tez mam takie bole ppdbrzusza ciagniecie jajnikow I uczucie goraca. Bedzie dobrze!
Milego dnia!
ewelak
Zosinkowa Mama
Malf jaki wynik wow!!!!!
Mili trzymam kciuki, żeby ,,nic" nie przyszło ;-)
Mili trzymam kciuki, żeby ,,nic" nie przyszło ;-)
michalina_ch
Malf superrrrrrrrrrrrrrr
Wichurka ja pierwszą ciążę prowadziłam u Bartoszewskiego, ale także co jakiś czas chodziłam prywatnie do Michałowic, ponieważ ja się bardzooo długo starałam o ciążę, a potem poroniłam....
W pierwszej ciaży brałam do 12 tc luteine i acard.Zobaczymy czy cos w pon mi da lekarz, ale beta pieknie przyrasta wiec moze nie....
A ja nadal czuje się superrrr
Mili & za to, żeby małpa nie przyszła ))
Wichurka ja pierwszą ciążę prowadziłam u Bartoszewskiego, ale także co jakiś czas chodziłam prywatnie do Michałowic, ponieważ ja się bardzooo długo starałam o ciążę, a potem poroniłam....
W pierwszej ciaży brałam do 12 tc luteine i acard.Zobaczymy czy cos w pon mi da lekarz, ale beta pieknie przyrasta wiec moze nie....
A ja nadal czuje się superrrr
Mili & za to, żeby małpa nie przyszła ))
reklama