reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2015

reklama
Hej dziewczyny. My weekend spędziliśmy nad jeziorami, leżak do wody i moczenie nóg w chłodnej wodzie przynosiło ulgę. Dzisiaj też mocno spuchłam, nogi nie mieszczą się w klapkach,więc siedzę i moczę w misce przy okazji jakąś kosmetykę zrobię. Jutro trochę chłodniej na szczęście, kocham ciepło, ale zaczęło mnie to męczyć:no:

Mnie też jakoś te upały nie męczą, tylko palce u rąk mi puchną. Dziś za to wymęczyło mnie przyjęcie urodzinowe synka, ale było warto, wyszło super:)

Mi przy PP nie brakowało chodzienia, bo nie czułam skurczy, tylko sobie leżałam i mieliśmy z mężem dużo czasu na pogaduchy:) Ale dla postępu porodu chodzenie z pewnością jest lepsze i przed podaniem znieczulenia i po tym jak przestało działać to bym się za chiny nie położyła:)

Ostatnia edycja:
Kurde zaczęłam się martwić bo znowu schudłam. Miałam przed szpitalem 7.2 kg na plusie, potem 6.3 a teraz 5.5. I do niedawna się tym tematem nie przejmowałam to teraz się schizuje po tym całym szpitalu, że mała będzie za chuda. Bo teraz wyszło na usg niby w normie, chociaż brzuszek tak tydzień mniejszy. Jem normalnie przecież ;(

witam się w poniedziałkowy poranek..:-)
chętnie bym sobie jeszcze pospała ale niestety nie mogłam musiałam zawieź córkę do zerówki bo dzisiaj mają wycieczkę do kina..
Teraz wróciliśmy z Krystianem i zaraz szykujemy się na zakupy..
Thriade nie martw się, teraz były upały więc może dlatego? ja przez miesiąc od ostatniej wizyty przytyłam niecałe 0,5kg a dzidziuś urósł 600g więc to nie ma znaczenia.. BĘDZIE DOBRZE!!!:-)

Thriade mi sie wydaje ze nie masz sie czym matrwic... u mnie tez sa dysproprorcje nawet dwutygodniowe miedzy czesciami ciala dzidziusia ale to chyba normalne i taki tydzien w brzuszku to nic i na pewno nie ma nic wspolnego z twoja waga ... aczkolwiek warto skonsultowac z czego wynika to ze chudniesz

dzień dobry wszystkim :-)
U nas chłodniej jakieś 20 stopni ale faaaaaaaaaajnie :-D
w życiu bym nie podejrzewała że to powiem ;-)
na nasze szczęście ma taki być cały tydzień ufff
ale w domu dalej nagrzane do 25 stopni... mały w p-lu, teściowie na wycieczce tygodniowej wiec mam ciszę i spokój a auta dalej brak... moze jutro coś sie ruszy

Ola ja wczoraj tez moczyłam i pedicure zrobiony ale chyba ostatni w tej ciąży w moim wykonaniu :-DMati mi asystował ;-)
Thriade teraz w upały duzo pijesz i sama pisałaś jesz owoce itd wiec nie masz z czego dużo przytyć a mała widocznie taka jej uroda, koleżanka w terminie urodziła malutka miała 2 kg i 200 g i donoszona, zdrowa. Moze twoja też taki szczypiorek bedzie ;-)

Witam się i ja w nowym tygodniu ;-)
I U nas trochę chłodniej, z czego się cieszę, bo w nocy nie mogłam spać z tego ciepła, a nad ranem dopiero zaczęło się ochladzac....
Wczoraj mąż miał zawody strażackie i blisko domu więc pojechałam, ale wymeczylam się bo gorąco, A usiąść też nie było gdzie, a jak wróciłam to takie bóle miałam w dole brzucha, ze ruszać się nie mogłam, już chciałam jechać na ip, ale wzięłam prysznic, i położyłam się, a po godz przeszło.... ale muszę więcej odpoczywać, bo coraz częściej się zdarza...

reklama
Hej wszystkim, fakt u nas też chłodniej i od razu lepiej
Ale z moim humorem to tak średnio.. na 14.30 mam wizytę i znając życie zaraz będą głupie komentarze, że za dużo przytyłam ;/
Eh.. A no i jeszcze ilość leukocytów w moczu to ... : 30-50 norma 5 - super ;/
Poza tym noc ciężka, brzuch jak kamień przez co nie mogłam spać, niech już nie długo będzie po wszystkim bo nie mogę patrzeć na siebie jak wyglądam i sama mam dość tego jak ciągle stękam bo coś boli, jak inwalida...:no:
Zaraz biore się za naczynia, i wskakuje do wanny żeby na spokojnie się wyszykować ..

Do góry