klaudia81.81
Fanka BB :)
No masakra faktycznie :what:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Angi oni zawsze piszą 21 kilo, pewnie mają jakieś lepsze stawki, podatki czy inne opłaty za taka wage i sobie wpisują. Moja paczka z gemini nie ważyła 10ciu a też 21 wpisali.
ojj napisalam dluuugasnego posta, odpowiadajac w zasadzie kazdej z was i mi go nie wyslalo..i zniknal. Nie mam sily juz tyle pisac
zycze dobrej nocki po prostu
witam się w ten deszczowy poranek..
dużo myślałam nad wagą maluszka i się przestałam martwić bo to i tak nic nie da.. mój mąż trochę zaskoczony że malutki synek mu się szykuje i zabrobił mu wychodzić przed terminem po za tym nic mi się nie chce, ale musze zapakować torbę do szpitala dla maluszka..
witajcie z rana,
dzis dla odmiany zimno i deszczowo brrr
u nas na klatce schodowej od rana remont-wymieniaja jakies instalacje, glosno i brudno
ja po porannej ince-nauczylam sie ja pic w ciazy i zastepuje mi poranna kawke
zaraz sprzatanie, gotowanie i do pracy czy ktoras z was , tak jak ja, ma zamiar pracowac do samego konca?
mam tez pytanie do mam z planowanym cc. macie juz wyznaczony termin? jak sie on ma do terminu porodu wg miesiaczki? na ile wczesniej wyznaczyli wam go lekarze? ja bede miec cc,ale terminu jeszcze nie mam, mam w pt wizyte, moze juz cos sie dowiem
Kornelia, gratuluję serdecznie
u nas dzis bardzo deszczowo, prania nie zdążyłam zdjać z balkonu. Musze wyjsć z domu na zakupy i lampe odebrac a tak mi sie ogromnie nie chce.... W ogole zaczęłam czuć o ile moje spacery są wolniejsze Dobrze, ze obiad gotowy, tyle dobrego
Co do listy do szpitala, to w moim nie chcą praktycznie nic, az sie zaczełam zastanawiać czy to normalne i czy mi niczego nie zabraknie. Ale na szczescie szpital na tyle blisko że w razie co każdy może mi podrzucic to czego by brakowało.
A powiedzcie, bo nie wiem czy temat był czy nie, rodzicie z meżami, partnerami, kims bliskim? Czy raczej stawiacie na bycie samej w tym momencie.
Czesc dziewczyny. Ja dopiero wstalam bo udalo mi sie zasnac dopiero kolo 8
Czy wiecie jak to jest z ktg na izbie przyjec - mozna podejsc tam i poprosic zeby zrobili??
Klaudia to może dziś w nocy jeśli się powtórzy sytuacja to pojedź na ip ??
Bo jeśli teraz jest ok, to i tak chyba nic Ci nie wykaże...
Ja bym tak zrobiła, ja ogólnie tej nocy też się dziwnie czułam, brzuch twardniał budziłam się co jakiś czas ale na razie chcę przetrzymać się do poniedziałku bo mam wizytę to dowiem się co to oznacza.. Teraz aktualnie od rana boli mnie brzuch jak na okres.
Mam pytanie do tych które już rodziły .. czy jest możliwość, że poród się zacznie a np nie odejdą jeszcze wody ? jak to rozpoznac ..
Hej dziewczyny, czytam was na bieżąco ale jakoś nie mam weny na pisanie.. Humor mam bardzo kiepski martwię się co z ta moja szyjka, jutro kontrola mam nadzieję na dobre wiadomości.
Tydzień to nie tak długo to może po prostu się nie martw skoro nie chcesz teraz zaczynac u innego lekarza a szybko zleci 7 dni
ps: odebrałam to jako dyżur w szpitalu.... blondi jestem
mniam jakie pysznosci, daj przepis na chłodnik, a najlepiej na wszystko :-)