reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2015

Kasieńka nie waga maluszka jest taka ważna przecież 2600 g to spory dzieciaczek, koleżanka urodziła w terminie córkę 2100g ważne by maluch miał wszystko dobrze rozwinięte, czyli bardziej tydzień ciaży

reklama
terminy mam 2 na 9 lub 15 lipca także jeszcze troche... a co najlepsze to szyjka w 2 tygodnie skróciła się o 17 mm czyli szybko idzie;p
dzięki za pocieszenie;) trzeba się na poważnie pakować ;-)

:no: właśnie dzwonił do mnie mój gin. na jutro miałam mieć wizyte, a on mi dzwoni, że w szpitalu jest i wizyty nie bedzie...
Zła jestem jak nie wiem. brzuch boli, spina sie, nie wiem też jak tam szyjka a tu wizyta przełożona na termin blizej nieokreślony.
No oczywiście moge isć szukać innego lekarza ale skoro w sumie z ciążą cały czas wszystko ok, objawy jak na 35tc ciąży normalne to chyba nie ma po co....
Sama nie wiem :/

Ja bym próbowała się za wszelką cenę zapisać, bo w 3 trymestrze termin bliżej nieokreślony to co najmniej olewka ze strony lekarza... a próbowałaś prywatnie do niego? przecież masz prawo się martwić

reklama
Blizej nieokreslony to moje określenie, on mówi że "wiecznie leżec nie bedzie i pewnie w przyszłym tyg go wypiszą", chodzę do niego prywatnie, ale jakie to ma znaczenie skoro on w szpitalu.
Z drugiej strony szukać innego teraz u którego wcześniej nie byłam a np iść do mojego w przyszłym tyg to też bez sensu...

Do góry