reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2015

reklama
zulugulka powodzenia jutro &&&&&&&&&& trzymam
madziula chodziło mi o martyskę ;-) jej odpowiadałam na wątpliwości już poprawiam :-)
z praniem ja wstawiam ogólnie na 40 stopni ale teraz dałam na gotowanie 95 stopni (oprócz kolorowych) i nic sie nie poniszczyło a wiruję zawsze 1200.
kagusia a wróżka zębuszka była ;-)

a ja piekę ciasto murzynek z truskawkami :-)
co macie na obiad?
potrzebuje inspiracji na jutro, dziś zupa z soczewicy a drugie mizeria, młode ziemniaczki i filet z miruny

u mnie dziś młoda kapusta i młode ziemniaczki ;-) ale taki murzynek na deser mmmmmmmm aż ślinka leci :-) ale wole nie piec bo z moim ostatnio apetytem zżarłabym wszystko sama:-D

a co do prania to mnie wkurza moja pralka że na wysokich temp. będzie prać około 2,5- 3 godziny a jak włożę nie pełną pralkę tylko pół aby oddzielić kolory to na wirowaniu będzie mi skakać po całej łazience :eek:

U mnie na obiadek dzisiaj zupa ogórkowa(którą w ciąży mogłabym jeść codziennie) i młode ziemniaczki z filetem z kurczaka z kompocikiem, surówki nie chciało mi się robić więc były ogórki konserwowe.

Ja prałam w 40 stopniach wszystko, tylko niektóre ciuszki, które dostałam z plamkami gotowałam w garnku z płatkami mydlanymi i potem w pralce wyprałam w 60 stopniach. Wiruję na 800 bo więcej moja staruszka pralka nie posiada:-D

Klaudia wiesz już coś byłaś na IP?

reklama
u nas dziś chłodnik ogórkowy z rzodkiewką + ryż brązowy z wołowiną w sosie hinduskim.
a na deser truskawkowy sernik na zimno, na spodzie z ciasteczek owsianych z orzechami włoskimi :)

Do góry