reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2015

reklama
mój M. był przy porodzie ale stał z tyłu prawie za moimi plecami i powiedział że nic nie widział tam. Wierze mu bo tam były położne, pępowiny przeciąć nie chciał, jak go położna zapytała czy che on " nie dziekuję" :-D
ale jak potem gadalismy i w towarzystwie i razem to on sam zaczął, ze każdy facet powinien "to przeżyć" i zobaczyć do czego jest zdolna ich malutka i krucha a taka wielka kobietka - byłam dumna jak paw :-)

martyska to nieistotne czy rodziłaś czy nie każdy poród moze sie zacząć inaczej. Teraz na tych zajeciach ze skoły rodzenia omawialiśmy sygnały zblizajacego sie porodu i ja nie miałam nic z tego.
Mnie sie śniło, ze koleżanka opowiada mi jak sie skurcze czuje a ja je juz odczuwałam. zaczęły sie po prostu skurcze i tyle, poszłąm do wanny bo myslałam, ze to przepowiadajace (wcześniej przepowiadających nie miałam) i sie rozkręciły na maksa a jak wstawałam to wody mi poszły ale nie jakieś chlust tylko czułam, ze mi po udzie coś leci a ja juz sucha. Wzięłam podpaske, podkład do przewijania na siedzenie i do szpitala

Ostatnia edycja:
mam tez pytanie do mam z planowanym cc. macie juz wyznaczony termin? jak sie on ma do terminu porodu wg miesiaczki? na ile wczesniej wyznaczyli wam go lekarze?

Też dziś powinnam się dowiedzieć.Mój za to gin idzie między 36 a 38 tyg mojej ciąży na urlop wraca dokładnie 38 i 3 dnia mam nadzieję ze od razu jak wróci

Było pytanie co do porodu
Chciałam z moim ale on nie chciał:sorry: kiedy zaczęły się bóle stwierdziłam ze nie chce go widzieć :-D a i tak wyszło,ze miałam cc

Hej dziewczyny, czytam was na bieżąco ale jakoś nie mam weny na pisanie.. Humor mam bardzo kiepski martwię się co z ta moja szyjka, jutro kontrola mam nadzieję na dobre wiadomości.

reklama
kati ja jeszcze nie rodziłam o klaudię chyba Ci chodziło;-)

słonko trochę wyszło chyba nastawie pierwsze pranie podzieliłam ubranka wg metek i większość jest na 40 stopni ręczniki i kocyki też wiem że to niska temp ale boje się że poniszczę w większej a pozatym chyba prasowanie powinno "dobic" resztę bakterii ........a tak zapytam wirowanie nastawiałyście normalnie czy minimum albo całkiem bez ?

Do góry