klaudia81.81
Fanka BB :)
Kornelia gratulacje ! :thumbup:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Angi oni zawsze piszą 21 kilo, pewnie mają jakieś lepsze stawki, podatki czy inne opłaty za taka wage i sobie wpisują. Moja paczka z gemini nie ważyła 10ciu a też 21 wpisali.
ojj napisalam dluuugasnego posta, odpowiadajac w zasadzie kazdej z was i mi go nie wyslalo..i zniknal. Nie mam sily juz tyle pisac
zycze dobrej nocki po prostu
Kornelia gratki ;-)
Dziewczyny pewnie się powtórzę,ale nie mam się czym martwić że z moim piersi nic jeszcze nie leci? Kompletnie nic? I nie są jakieś takie nabrzmiale...
Moriam- bo teraz dopiero przyuważyłam, że jesteś z Wro...a z którego koniuszka? Gdzie zamierzasz rodzić?
Ja to Grabiszynek ....i nie wem jeszcze gdzie
ja mieszkam w okolicach Sky Tower i wybieram sie na Borowska. stamtąd mam lekarza i planowane ccMoriam- bo teraz dopiero przyuważyłam, że jesteś z Wro...a z którego koniuszka? Gdzie zamierzasz rodzić?
Ja to Grabiszynek ....i nie wem jeszcze gdzie