madziuuula87
Fanka BB :)
Moje pierwsze KTG nie wyszło pomyślnie wylądowałam na patologii ciąży super weekend :-(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moje pierwsze KTG nie wyszło pomyślnie wylądowałam na patologii ciąży super weekend :-(
Ooo widze, że fatycznie u nas sezon truskawkowy pelną gębą
Dziś jeszcze poczekam na te ruchy, może faktycznie ma leniwy dzień .. albo ruszała się jak coś robiłam i nie zwróciłam na to uwagi.
Poczekam jeszcze, ale jak do jutra wieczora się mała nie zbierze to się chyba wybiore na ip.
O Angi, też pamiętam to poruszenie !Ale z tego co kojarze to największy problem miała Monia :-)
Ja pomimo, że na dłoniach od 2 lat ciągle mam akryl na paznokciach to bez gadania ide i sciągam. Jedyne czego się boje, to tego w jakim stanie będą moje paznokcie bo nie oszukujmy sie ale po takim czasie mogą być miękkie jak papier..
A są tu kobietki które paliły przed ciążą ? Planujecie wracać do papierosów czy mówicie stanowczo NIE ?![]()
A ja w stresie, bo moja promotorka nagle się obudziła, że w poniedziałek mogę się bronić, a ja już od marca czekam, a teraz wszystko na raz, muszę zdjęcia porobić, pracę przepuścić przez antyplagiat ( kilkanaście godzin), wydrukować, oprawić, dowieźć najlepiej w piątek (130km w jedną stronę) , a gdzie ja to jutro zrobię, jak wszystko pozamykane bo świętoi jeszcze się w 2 dni nauczyć do obrony..... nie wiem na jakim świecie niektórzy żyją, i to jest z siebie zadowolona, bo przecież jej się udało, że zdążę przed porodem..... pięknie, cudownie, jak od kwietnia się bujała, tak teraz ja ledwo żyję a tu taki stres i obciążenie
![]()