reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2015

hej
witam sie upalnie :-)
ola, martyska ale Wam zazdroszczę ;-) my mamy nad morze ok 700 km:-(i jak już jedziemy to min 7 dni albo 10.
Mnie czasami kłuje ale chwilowo, coś tam dzidzia sobie skrobie ;-)
ale ruchy juz są bolesne i widać na brzuchu takie przeciąganie ręka czy nogą :-D fajne to ale boli czasem porządnie ;-)
Klaudia a który to będzie dla ciebie tydzień?
My mamy 10 czerwca 6 rocznicę ślubu i kupujemy mieszkanie w ten dzień :-D

reklama
Kati super! Ale musisz się cieszyć:)

U mnie dziś kiepski poranek. Młody wstał o 5 o_O , jak mąż wstał chwilę przed 7 to ja poszłam się zdrzemnąć i jak jeszcze spałam przychał mój szwagier, z którym miałam zrobić wywiad na wieczorek jego narzeczonej i mąż mnie nie obudził, nie wiem czemu i z wywiadu na razie nici. Nie spodziewałam się, że szwagier przyjedzie tak wcześnie - była 8. Może uda się nagrać w sobotę rano, ale wątpię.

Nadal jestem przybita, ale już pierwsze pranie malucha się suszy:) Jasne w rozmiarze 56-62. Zapomniałam jakie te ciuszki malutkie <3. Zapomniałam też ile mam fajnych ubranek. To planowo nasze ostatnie dziecko i z jednej strony bardzo się cieszę, że pójdziemy do przodu i nasze życie się wreszcie zmieni, a z drugiej te małe ciuszki mnie rozczuliły i szkoda, że to już ostatni raz i za 5 miesięcy będzie je można sprzedać.

Dziś będę malować parapet w naszej sypialni, wieczorem lub jutro 2 warstwa i będzie można wstawiać nowe łóżko.

witam
kati gratulacje :-) madziula trzymam kciuki zeby wszystko bylo dobrze;-)

co do palenia to ja palilam przeszlo 10 lat i rzuciłam 5 lat temu tak sie ciesze ze mi sie udalo i nie mam zamiaru wracac:happy::happy:
chociaz moj mial rzucić razem ze mna ale jakos mu to nie wyszlo i dotej pory pali :-( nie ma silnej woli ale mam nadzieje ze kiedys w koncu rzuci te palenie bo szkoda zdrowia i kasy.

witajcie w ten piękny dzień..:-)
my dzisiaj odpoczywamy, rano byłam z córcią kwiaty sypać, potem wspólny obiadek a teraz odpoczywam bo jestem padnięta..
Kati gratuluję i bardzi się cieszę i zazdroszczę..
Nam wczoraj poinformował murasz że nie będzie nam budował domu.. załamałam się bo od kwietnia czekaliśmy na niego a jak przyszło co do czego wziął się wypiął, a mieliśmy umowe podpisać i zaczynać.. Teraz jesteśmy bez ekipy i nie wiem czy do wrzesnia znajdziemy kogoś z wolnym terminem..:szok:
od jutra zaczynają się upały i nie wiem jak przetrwam je.. :no: już teraz mi ciężko wyrobić..

reklama
O cos takiego ....taki mi sie podoba... Wpisz na fb Mia JG i ci wyskoczy jej strona ma sliczne rzeczy

Załączniki

• 1433422773702.jpg
    1433422773702.jpg
    27,1 KB · Wyświetleń: 63
Do góry