reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2015

hej
witam sie upalnie :-)
ola, martyska ale Wam zazdroszczę ;-) my mamy nad morze ok 700 km:-(i jak już jedziemy to min 7 dni albo 10.
Mnie czasami kłuje ale chwilowo, coś tam dzidzia sobie skrobie ;-)
ale ruchy juz są bolesne i widać na brzuchu takie przeciąganie ręka czy nogą :-D fajne to ale boli czasem porządnie ;-)
Klaudia a który to będzie dla ciebie tydzień?
My mamy 10 czerwca 6 rocznicę ślubu i kupujemy mieszkanie w ten dzień :-D

reklama
Kati super! Ale musisz się cieszyć:)

U mnie dziś kiepski poranek. Młody wstał o 5 o_O , jak mąż wstał chwilę przed 7 to ja poszłam się zdrzemnąć i jak jeszcze spałam przychał mój szwagier, z którym miałam zrobić wywiad na wieczorek jego narzeczonej i mąż mnie nie obudził, nie wiem czemu i z wywiadu na razie nici. Nie spodziewałam się, że szwagier przyjedzie tak wcześnie - była 8. Może uda się nagrać w sobotę rano, ale wątpię.

Nadal jestem przybita, ale już pierwsze pranie malucha się suszy:) Jasne w rozmiarze 56-62. Zapomniałam jakie te ciuszki malutkie <3. Zapomniałam też ile mam fajnych ubranek. To planowo nasze ostatnie dziecko i z jednej strony bardzo się cieszę, że pójdziemy do przodu i nasze życie się wreszcie zmieni, a z drugiej te małe ciuszki mnie rozczuliły i szkoda, że to już ostatni raz i za 5 miesięcy będzie je można sprzedać.

Dziś będę malować parapet w naszej sypialni, wieczorem lub jutro 2 warstwa i będzie można wstawiać nowe łóżko.

witam
kati gratulacje :-) madziula trzymam kciuki zeby wszystko bylo dobrze;-)

co do palenia to ja palilam przeszlo 10 lat i rzuciłam 5 lat temu tak sie ciesze ze mi sie udalo i nie mam zamiaru wracac:happy::happy:
chociaz moj mial rzucić razem ze mna ale jakos mu to nie wyszlo i dotej pory pali :-( nie ma silnej woli ale mam nadzieje ze kiedys w koncu rzuci te palenie bo szkoda zdrowia i kasy.

witajcie w ten piękny dzień..:-)
my dzisiaj odpoczywamy, rano byłam z córcią kwiaty sypać, potem wspólny obiadek a teraz odpoczywam bo jestem padnięta..
Kati gratuluję i bardzi się cieszę i zazdroszczę..
Nam wczoraj poinformował murasz że nie będzie nam budował domu.. załamałam się bo od kwietnia czekaliśmy na niego a jak przyszło co do czego wziął się wypiął, a mieliśmy umowe podpisać i zaczynać.. Teraz jesteśmy bez ekipy i nie wiem czy do wrzesnia znajdziemy kogoś z wolnym terminem..:szok:
od jutra zaczynają się upały i nie wiem jak przetrwam je.. :no: już teraz mi ciężko wyrobić..

reklama
O cos takiego ....taki mi sie podoba... Wpisz na fb Mia JG i ci wyskoczy jej strona ma sliczne rzeczy

Załączniki

• 1433422773702.jpg
    1433422773702.jpg
    27,1 KB · Wyświetleń: 60
Do góry