reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2015

ja nigdy nie paliłam, nawet nie próbowałam, jestem mega przeciwnikiem i A. też, niestety nasi rodzice palą /: ale przy dziecku mają kategoryczny zakaz, przy mnie zresztą też.

reklama
Madziula trzymaj się! Ja idę 9tego na pare dni i mam spore obawy jak moi mężczyźni sobie beze mnie poradzą... Ale szczerze to chętnie to zobaczę, niech docenią jak jestem :/

Avalka ja mam toto :baffled: Dali mi w aptece krem procto- glivenol, ale jeszcze nie stosowalam ani raz wiec nie wiem czy pomoze. Na pewno można jeszcze czopki glicerynowe. Z hemoroidami często w parze idą zaparcia, zlikwidowałam je płatkami owsianymi jedzonymi raz dziennie, hemoroidy od razu przestały boleć ale nie znikły. Dam Ci znać jak sie sprawuje krem.

i ja, i ja :) do tego zrobiłam na dzis kotleciki serowe z sosem tzaziki, i jeszcze sos do spagetii. w tym upale lekko nie było ale musze karmić od jutra moją ekipę remontową :D

Dziewczyny, pytanie troche wstydliwe, nie wiem czy poruszane juz, nie kojarze, którąś męczą hemoroidy? Ja miałam w 1 ciąży pod koniec ale w ogole nie bolało, teraz sie pojawiło znow i niestety boleśnie...
Avalka mi sie chyba pojawił jeden w 1 ciaży też był ale na razie nie dokucza, ale te żylaki sromu znów są dokuczliwe dla mnie, mam wrażenie ze tam na dole mi czasem podczas sikania wszystko chce wypaść :eek: takie to dziwne...
Moje pierwsze KTG nie wyszło pomyślnie wylądowałam na patologii ciąży super weekend :-(

Madziuula juz niedużo zostało Ci do bezpiecznego terminu więc lepiej leż i sie oszczędzaj wytrzymasz tyle, trzymam &&&&&&&&&&&&&&&

Ja też nie palę M. też nie. Moi rodzice też nie, teściowie okazjonalnie. U mnie w domu wszyscy wiedzą, ze jest zakaz i nikt nawet nie pyta o możliwość, ba jak jestem u przyjaciółki a mieszka z nią chwilowo jej brat to on też sam wychodzi i nie pali przy mnie :-D

Podpisaliśmy umowę na kredyt i w środę przyszłą notariusz!!!!!!!!!!!! hura!!!!!!!!!!!!!!!!
a potem ostry remont...........

Witam was z rana, my od 4.30 w drodze i juz zostało nam 88km do celu. Wiecie ja od czasu wizyty u mojej gin. Boje się ze jak zapomnę wziąć duphastonu to odrazu urodze :D ... i w ogóle co zauważyłam że odczuwam od czasu do czasu dziwne kłócie w dole, nie ciągle ale co jakiś czas i trwa około minuty.. dziwne rzeczy :o
Madziula trzymam kciuki, oby szybko minął ten czas w szpitalu. :*

No
Witam was z rana, my od 4.30 w drodze i juz zostało nam 88km do celu. Wiecie ja od czasu wizyty u mojej gin. Boje się ze jak zapomnę wziąć duphastonu to odrazu urodze :D ... i w ogóle co zauważyłam że odczuwam od czasu do czasu dziwne kłócie w dole, nie ciągle ale co jakiś czas i trwa około minuty.. dziwne rzeczy :o
Madziula trzymam kciuki, oby szybko minął ten czas w szpitalu. :*

Ja też mam takie kłócić,dosyć nieprzyjemne to jest,ale gin powiedział,że wszystko pozamykane ale do mety blisko więc póki nie zaczną się skurcze to będą kłócić,ciągnięcie,uczucie jak by ktoś-coś miało wypaść itd

Ps.gdyby piekło to się martwić a jak kłócie to ok

Kati gratulacje.
Madziula wszystko będzie ok trzymamy kciuki.

Martyska ale wam dobrze już pewnie na miejscu jesteście , nam jeszcze 300 km zostało. Jak się po trasie czujesz? Ja mam z tyłu podusie i kolderke i poleguje troszkę:o.

Miłego dnia wam życzę:)

Kati gratulacje.
Madziula wszystko będzie ok trzymamy kciuki.

Martyska ale wam dobrze już pewnie na miejscu jesteście , nam jeszcze 300 km zostało. Jak się po trasie czujesz? Ja mam z tyłu podusie i kolderke i poleguje troszkę:o.

Miłego dnia wam życzę:)

No my juz na miejscu, matko 300 km?! Nasza cała trasa miała 370km :D ja ok, oprócz bolacych bioder z nie wygody, a byl jeden przystanek na siku, nie było źle :D

Miq, ja to się stresuje ze nie będę wiedziała że to już te skurcze, to moja pierwsza ciaza i niewiem czego się spodziewać :o

reklama
Do góry