reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2015

ja nigdy nie paliłam, nawet nie próbowałam, jestem mega przeciwnikiem i A. też, niestety nasi rodzice palą /: ale przy dziecku mają kategoryczny zakaz, przy mnie zresztą też.

reklama
Madziula trzymaj się! Ja idę 9tego na pare dni i mam spore obawy jak moi mężczyźni sobie beze mnie poradzą... Ale szczerze to chętnie to zobaczę, niech docenią jak jestem :/

Avalka ja mam toto :baffled: Dali mi w aptece krem procto- glivenol, ale jeszcze nie stosowalam ani raz wiec nie wiem czy pomoze. Na pewno można jeszcze czopki glicerynowe. Z hemoroidami często w parze idą zaparcia, zlikwidowałam je płatkami owsianymi jedzonymi raz dziennie, hemoroidy od razu przestały boleć ale nie znikły. Dam Ci znać jak sie sprawuje krem.

i ja, i ja :) do tego zrobiłam na dzis kotleciki serowe z sosem tzaziki, i jeszcze sos do spagetii. w tym upale lekko nie było ale musze karmić od jutra moją ekipę remontową :D

Dziewczyny, pytanie troche wstydliwe, nie wiem czy poruszane juz, nie kojarze, którąś męczą hemoroidy? Ja miałam w 1 ciąży pod koniec ale w ogole nie bolało, teraz sie pojawiło znow i niestety boleśnie...
Avalka mi sie chyba pojawił jeden w 1 ciaży też był ale na razie nie dokucza, ale te żylaki sromu znów są dokuczliwe dla mnie, mam wrażenie ze tam na dole mi czasem podczas sikania wszystko chce wypaść :eek: takie to dziwne...
Moje pierwsze KTG nie wyszło pomyślnie wylądowałam na patologii ciąży super weekend :-(

Madziuula juz niedużo zostało Ci do bezpiecznego terminu więc lepiej leż i sie oszczędzaj wytrzymasz tyle, trzymam &&&&&&&&&&&&&&&

Ja też nie palę M. też nie. Moi rodzice też nie, teściowie okazjonalnie. U mnie w domu wszyscy wiedzą, ze jest zakaz i nikt nawet nie pyta o możliwość, ba jak jestem u przyjaciółki a mieszka z nią chwilowo jej brat to on też sam wychodzi i nie pali przy mnie :-D

Podpisaliśmy umowę na kredyt i w środę przyszłą notariusz!!!!!!!!!!!! hura!!!!!!!!!!!!!!!!
a potem ostry remont...........

Witam was z rana, my od 4.30 w drodze i juz zostało nam 88km do celu. Wiecie ja od czasu wizyty u mojej gin. Boje się ze jak zapomnę wziąć duphastonu to odrazu urodze :D ... i w ogóle co zauważyłam że odczuwam od czasu do czasu dziwne kłócie w dole, nie ciągle ale co jakiś czas i trwa około minuty.. dziwne rzeczy :o
Madziula trzymam kciuki, oby szybko minął ten czas w szpitalu. :*

No
Witam was z rana, my od 4.30 w drodze i juz zostało nam 88km do celu. Wiecie ja od czasu wizyty u mojej gin. Boje się ze jak zapomnę wziąć duphastonu to odrazu urodze :D ... i w ogóle co zauważyłam że odczuwam od czasu do czasu dziwne kłócie w dole, nie ciągle ale co jakiś czas i trwa około minuty.. dziwne rzeczy :o
Madziula trzymam kciuki, oby szybko minął ten czas w szpitalu. :*

Ja też mam takie kłócić,dosyć nieprzyjemne to jest,ale gin powiedział,że wszystko pozamykane ale do mety blisko więc póki nie zaczną się skurcze to będą kłócić,ciągnięcie,uczucie jak by ktoś-coś miało wypaść itd

Ps.gdyby piekło to się martwić a jak kłócie to ok

Kati gratulacje.
Madziula wszystko będzie ok trzymamy kciuki.

Martyska ale wam dobrze już pewnie na miejscu jesteście , nam jeszcze 300 km zostało. Jak się po trasie czujesz? Ja mam z tyłu podusie i kolderke i poleguje troszkę:o.

Miłego dnia wam życzę:)

Kati gratulacje.
Madziula wszystko będzie ok trzymamy kciuki.

Martyska ale wam dobrze już pewnie na miejscu jesteście , nam jeszcze 300 km zostało. Jak się po trasie czujesz? Ja mam z tyłu podusie i kolderke i poleguje troszkę:o.

Miłego dnia wam życzę:)

No my juz na miejscu, matko 300 km?! Nasza cała trasa miała 370km :D ja ok, oprócz bolacych bioder z nie wygody, a byl jeden przystanek na siku, nie było źle :D

Miq, ja to się stresuje ze nie będę wiedziała że to już te skurcze, to moja pierwsza ciaza i niewiem czego się spodziewać :o

reklama
Do góry