P
pani.olga
Gość
ja nigdy nie paliłam, nawet nie próbowałam, jestem mega przeciwnikiem i A. też, niestety nasi rodzice palą /: ale przy dziecku mają kategoryczny zakaz, przy mnie zresztą też.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Avalka mi sie chyba pojawił jeden w 1 ciaży też był ale na razie nie dokucza, ale te żylaki sromu znów są dokuczliwe dla mnie, mam wrażenie ze tam na dole mi czasem podczas sikania wszystko chce wypaść takie to dziwne...i ja, i ja do tego zrobiłam na dzis kotleciki serowe z sosem tzaziki, i jeszcze sos do spagetii. w tym upale lekko nie było ale musze karmić od jutra moją ekipę remontową
Dziewczyny, pytanie troche wstydliwe, nie wiem czy poruszane juz, nie kojarze, którąś męczą hemoroidy? Ja miałam w 1 ciąży pod koniec ale w ogole nie bolało, teraz sie pojawiło znow i niestety boleśnie...
Moje pierwsze KTG nie wyszło pomyślnie wylądowałam na patologii ciąży super weekend :-(
Witam was z rana, my od 4.30 w drodze i juz zostało nam 88km do celu. Wiecie ja od czasu wizyty u mojej gin. Boje się ze jak zapomnę wziąć duphastonu to odrazu urodze ... i w ogóle co zauważyłam że odczuwam od czasu do czasu dziwne kłócie w dole, nie ciągle ale co jakiś czas i trwa około minuty.. dziwne rzeczy
Madziula trzymam kciuki, oby szybko minął ten czas w szpitalu. :*
Kati gratulacje.
Madziula wszystko będzie ok trzymamy kciuki.
Martyska ale wam dobrze już pewnie na miejscu jesteście , nam jeszcze 300 km zostało. Jak się po trasie czujesz? Ja mam z tyłu podusie i kolderke i poleguje troszkę.
Miłego dnia wam życzę