reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2015

Martyska współczuję nie przespanej nocki

A mnie dziewczyny rozebralo katar gardło. Tak się źle czuje ze masakra.
Może znacie jakieś dobre domowe sposoby na przeziębienie?

A ja mam jutro wizytę niech ten dzień szybko zleci :D

reklama
Wr.. co za okropna noc :(
Nie śpie od 3.05 ... i co najgorsze dalej nie chce mi się spac!:wściekła/y:
Za pewne, słonko wstanie a ja będę jak zombi. Makabra!!!! :no::no:

Witaj w gronie!
Ja mam problemy ze spaniem już od jakiegoś czasu. W nocy jak się budzę na siusiu to potem wiercę się i wiercę, nie mogę zasnąć. Teraz też jestem już na nogach. Mąż wyszedł do pracy, a ja zjadłam śniadanko i co tu robic jak spać się nie chce :no:

Martyska łącze się z Tobą dla mnie noc tez była straszna - spałam tylko od 2 do 3 a tak to z boku na bok, w dzień wczoraj też nic nie spałam bo nie miałam czasu wiec nie wiem jak dzisiaj będę funkcjonować w pracy. Głowa mnie boli jak bym była na mega kacu :\ a jak dziewczyny u Was?

Współczuje wam dziewczyny, ja śpię jak zabita. O 21 już odpływam, a wstaje z wielkim bólem o 7 żeby moją córkę do przedszkola wyprawić :) Pewnie dzisiaj nie będę mogła spać bo jutro wizyta i doczekać się nie mogę :) Miłego dnia kobietki

Dzień dobry!
Dziś u mnie dzień oczekiwania na wizytę. Na 18:30 dopiero... proszę o kciuki!
Tymczasem trzeba dzień pracy przezyc...
Miłego:)

Ja tez przewaznie spie jak zabita ale dzis nasza krolewna przyszla o 2 w nocy do naszego lozka i kazdy sie wiercil i kradl koldre, takze lacze sie w bolu:)

Patka i inme przeziebioone kolezanki oto przepis: 3 cebule, ząbek czosnku, sok z połówki cytryny i 3 łyżeczki miodu. Odstawić na 5 godz w słoiku. I gotowe. syrop robic na nowo co drugi dzień. Podawać nie dłużej niz 2 tyg. Później zrobić przerwę. I w razie następnego przeziębienia na nowo. Ponoc kaszel i katar naprawdę działa. Dostalam przepis od kolezanki ale jeszcze nie stosowalam.

Nanulinka trzymam kciuki:) daj znac jak po wizycie

Dzieki dziewczyny za wyrozumiałość !
Ja tak jak mówiłam, wstałam o 9 i wyglądam jak zombie po nocnych podbojach zasnełam o 5.45 jak mój Tomek wstawał do pracy- a teraz obudziła mnie siostra telefonem CO SIE STAŁO, MIAŁAM RANO DZWONIĆ A SIĘ NIE ODZYWAM.. wrr :no:
Dzień będzie tragiczny na 14 do pracy, za długo spałam bo tak w sumie to zaraz minie skoro już 10 ;o

3mam kciucki za dzisiejsze wizyty, i za nowych dzidziusiów :))

reklama
Dzień doberek :-)

A ja spałam jak zabita od 22 do 7.30... Z godzinną przerwą na Zosi kaszel, która jest znowu chora.... Dobra- pędze do pracy.

Trzymał kciuki za wizyty!!!! Dajcie znać :-)

Do góry