reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2015

no, u mnie też ten posiew obowiązkowy, będzie lekarz go robił na najbliższej wizycie, bo w razie czego trzeba podać antybiotyk.

wiecie co, taka moja uwaga do grupy na FB, ja osobiście nie chcę, żeby tam były jakieś dziewczyny, których nie ma na forum, zwłaszcza jak nie piszą, tylko czytają. niekomfortowe to jest dla mnie, no i to miała być grupa dla nas, a nie dla obcych. was jednak trochę już znam...

reklama
no, u mnie też ten posiew obowiązkowy, będzie lekarz go robił na najbliższej wizycie, bo w razie czego trzeba podać antybiotyk.

wiecie co, taka moja uwaga do grupy na FB, ja osobiście nie chcę, żeby tam były jakieś dziewczyny, których nie ma na forum, zwłaszcza jak nie piszą, tylko czytają. niekomfortowe to jest dla mnie, no i to miała być grupa dla nas, a nie dla obcych. was jednak trochę już znam...

własnie olga zauwazyłam ze jak sie rozeszla wiesc o smierci kasi to na fb nowe dziewczyny zaczęły dołączać sama jakiś czas temu chciałam sie zapisać ale widzę ze robi sie "zbiegowisko " z poza forum wiec wole nie............

zaatakowały mnie zatoki i nie daję rady bólowo ....aaaa
taki dzień ,że tylko pod kocyk i niech juz jest jutro

mimo wszystko .....Miłego dnia dla Was

Przyłączam się do tych z Was, które cierpią z powodu spojenia. U mnie też najgorzej jest jak wstaję z pozycji leżącej, czasami to aż kości mi strzelają straszne... W dodatku mój mały łobuz od kilku dni nie pozwala mi zmrużyć w nocy oka, gdy kładę się spać on rozkręca sobie imprezę. Nie pamiętam już kiedy spałam z 2-3h w nocy pod rząd.

Klaudia, a ile mm ma Twoja szyjka? obawiam się że ja też dostanę nakaz leżenia, do mojego gin idę w środę a 5 tyg temu moja szyjka miała tylko 2,9mm.

reklama
Do góry