reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2015

Wlasnie nic nie mowil czy to czop ale na pewno nie infekcja bo mierzyl ph i mowil ze super. Szyjka zamknieta wiec moze wypadl tylko czesciowo ??

reklama
Pewnie, bo jak nie my to kto:-) Najbardziej i tak boję się upałów mam nadzieję, że w tym roku lipiec będzie umiarkowanie ciepły tak z 25 st maks. Osoby planujące sobie lipcowy urlop pewnie mnie wyklną ale co tam.

Stopy mnie bolą, tak mam wrażenie, że się rozłażą (zapewne działanie relaksyny), palce u rąk robią się serdelkowate, a przecież nie utyłam ani nie ma upałów.. Strach pomyśleć co będzie jak się cieplej zrobi. Wstałam przed chwilą z 2h drzemki :> Pogram sobie chwile w wiedzmina i biorę się za jaką robotę, bo ostatnio to nawet z wyprawką przyhamowałam.

Współczuję leżenia dziewczyny, ale już bliżej niż dalej i tego się trzymajmy!!

klaudia a jaką masz tą luteine i ile masz jej brać dziennie? mi też szyjka sie skraca i zażywam luteine podjęzykowo 3X dziennie, i też mam zakaz seksu i nakaz leżenia więc jedziemy na podobnym wózku :)

reklama
Do góry