reklama
karolina859
Fanka BB :)
Hej dziewczynki
życzę Wam radosnego poniedziałku choć za oknem okropnie zimno brr
Czy Wy też odczuwacie takie bulgotanie w brzuchu ? Tak jakby ktoś Was delikatnie kopał ?
Czy Wy też odczuwacie takie bulgotanie w brzuchu ? Tak jakby ktoś Was delikatnie kopał ?
P
pani.olga
Gość
mnie do tej pory tylko 2 razy dopadły mdłości, ale trwały dosłownie 10-15 minut, poza tym (szczęśliwie!) mnie nie męczą.
za to jestem permanentnie zmęczona i już o 20.30 chodzę spać, bo nie mogę wysiedzieć.
na zapachy nie jestem wyczulona w ogóle, ale zmieniły mi się smaki, rzeczy typu kotlet czy ziemniaki odpadają w przedbiegach, najchętniej jadłabym tylko kanapki i pomidory z kwaśnym sosem (;
za to jestem permanentnie zmęczona i już o 20.30 chodzę spać, bo nie mogę wysiedzieć.
na zapachy nie jestem wyczulona w ogóle, ale zmieniły mi się smaki, rzeczy typu kotlet czy ziemniaki odpadają w przedbiegach, najchętniej jadłabym tylko kanapki i pomidory z kwaśnym sosem (;
Witam:-) trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty:-)
Ja plamic przestałam,mdłości są więc mam nadzieję ze u babla wszystko dobrze. Z synkiem zaczynałam wymitować rano a kończyłam na wieczór teraz jest inaczej. Gotowane mięso i wędliny na mnie źle działają. Za to ogórk kiszone wsuwam jak szalona :-)
Ja plamic przestałam,mdłości są więc mam nadzieję ze u babla wszystko dobrze. Z synkiem zaczynałam wymitować rano a kończyłam na wieczór teraz jest inaczej. Gotowane mięso i wędliny na mnie źle działają. Za to ogórk kiszone wsuwam jak szalona :-)
P
pani.olga
Gość
kiszone mogłabym garściami (;
miq
U nas pierwsze było planowane, 2 lata po ślubie moja bratowa zaszła w ciążę nieplanowaną, mój instynkt się obudził i stwierdziliśmy, że to już, staraliśmy się ponad pół roku, długie cykle i takie tam... Pomógł nam castagnus-niepokalanekA u was jak było i z pierwszymi ciążami i z drugimi no i z tymi dziewczynami co są w pierwszej ciąży ?![]()
druga ciąża, hmmm ja bardzo chciałam, mąż się bał, że sobie nie poradzimy. Odstawiłam młodą od cyca, mieliśmy czekać na @, mąż był świadomy, że seks=dziecko, i mówił "jak będzie to będzie", a jak test wyszedł pozytywny to powiedział, noo wiedziałem, że się uda... bez stresów, wyliczeń itd, więc wychodzi na to, że mąż mi zrobił dziecko hehehe
ja też chcę, drugą córcię, w sumie oboje z mężem, i jak znajomym mówię, to sa zaskoczeni, co??? nie chcecie parki?!AAa to mnie po tej ciąży zapowiada się chłopak,cóż zobaczymy,choć nie ukrywam że mam preferencję płci..i wolałabym druga córkę![]()
perla8 witaj
madziuuula87 zazdroszczę tych machających rączek
martyska1223 u mnie waga stoi, ale zao to moja 2 latka waży 16 kg

A1990 ja miałam 50 kg i 163 i w pierwszej ciąży przytyłam jakoś 13 kg i wyglądałam bardzo ładnie, miałam tylko brzuszek, z tyłu ponoć nawet nie było widać, że w ciąży jestem, jadłam wszystko normalnie, ale ja 5 min w miejscu nie usiedzę, cały czas w ruchu, w dzień gdy trafiłam na porodówkę - tydz po terminie, byłam po bratowa na stacji pkp (kawał drogi) potem ją odprowadziłam a później pojechałam z mężem na rybko na szczupaka-co też się wiąże z chodzeniem heheh
angi-wawa1988 daj linka do tej aplikacji
jejc toż to już 12.00 aaaa o 13.30 wizyta!
my z mężem też pierwsze dziecko planowaliśmy i udało się za pierwszym razem
na drugie dziecko namawiał mnie mąż aby Wiktoria nie była sama i nie było zbyt dużej różnicy wieku.. a teraz 3 ciąża.. nieplanowana wielkie zaskoczenie dla nas.. ale też się cieszymy patrząć na nasze kochane łobuzy
tylko ja się troche obawiam ludzi co powiedzą.. 3 dziecko w wieku 25 lat w dodatku jeszcze wynajmujemy mieszkanie bo budowa ruszy dopiero na wiosne..
P
pani.olga
Gość
powinnaś mieć ludzi w nosie, oni zawsze "swoje wiedzą" (; jak nie za młoda, to za stara, nie dogodzisz...tylko ja się troche obawiam ludzi co powiedzą.. 3 dziecko w wieku 25 lat
angi-wawa1988
my z mężem też pierwsze dziecko planowaliśmy i udało się za pierwszym razemna drugie dziecko namawiał mnie mąż aby Wiktoria nie była sama i nie było zbyt dużej różnicy wieku.. a teraz 3 ciąża.. nieplanowana wielkie zaskoczenie dla nas.. ale też się cieszymy patrząć na nasze kochane łobuzy
tylko ja się troche obawiam ludzi co powiedzą.. 3 dziecko w wieku 25 lat w dodatku jeszcze wynajmujemy mieszkanie bo budowa ruszy dopiero na wiosne..
Tez bym się nie przejmowała ludzie tak mają zakodowane że powyżej 2-ki to jakaś patologia, albo jak młoda matka to sobie nie poradzi takie pieperzenie :/
reklama