reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2015

zabka dobrze że przestałaś plamić

trzymam kciuki za wszystkie wizyty dzisiejsze!

U mnie mdłości troszkę przeszły, ale to z racji tego że choroba się rozkręciła i nie czuje zapachów. Jak się okazało dzięki temu mdli mnie tylko jak jestem głodna.

reklama
Witam Was :-)
Jestem już po wizycie i.... WSZYSTKO JEST W JAK NAJLEPSZYM PORZĄDKU :-):-):-):-):-):-) Serduszko bije i to mnie uspokoiło najbardziej. Kolejna wizyta za tydzień razem z badaniami :-)
Jak Wasze wizyty???

ja najbliższą wizytę mam 23.12, lekarz mnie wysłał na usg do innego centrum medicover, niż chodzę zazwyczaj, bo tam mają lepszy sprzęt :) ale w zeszły wtorek widziałam gumisia, serduszko biło i ładnie urósł 17,5 mm :D

Czesc dziewczyny ;) jak bardzo chciałabym się częsciej udzielać ale nie da rady bo trzeba spać... ;) Az się boję jak to jutro będzie w pracy, bo dawno nie byłam ale jak złapie mnie takie spanko to chyba polegne. Może to jakaś dieta nieodpowiednia czy tak poprostu w ciąży jest?
Może macie jakies sposoby na szybką pobudkę?

Ja dopiero jutro na pierwsze badanie krwi a położna znów przełożyła termin na środę.

Fajnie, że już się widzicie z fasolkami i że wszystko u nich dobrze :)

Hej Dziewczyny :-D A my się właśnie objadamy ciastkami maślanymi, które zrobiłyśmy z Zochną:-)

Co do mdłości- u mnie codziennie jest tak, że między 12-15 jestem absolutnie nie do życia... Tak mnie męczą mdłości. Nie umiem sobie z tym poradzić.

Pierwsza zachcianka...

Załączniki

• 20141201_194346.jpg
    20141201_194346.jpg
    49,8 KB · Wyświetleń: 63
  • 20141201_194517.jpg
    20141201_194517.jpg
    36,7 KB · Wyświetleń: 56
reklama
Mmm a czy to szarlotka? Może sypana? Hm, a to na wierzchu nie mam pojęcia co to ale jeśli to jednak szarlotka to mogę kawałeczek? Tylko jeden... malutki... :)

Do góry