reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2015

zabka dobrze że przestałaś plamić

trzymam kciuki za wszystkie wizyty dzisiejsze!

U mnie mdłości troszkę przeszły, ale to z racji tego że choroba się rozkręciła i nie czuje zapachów. Jak się okazało dzięki temu mdli mnie tylko jak jestem głodna.

reklama
Witam Was :-)
Jestem już po wizycie i.... WSZYSTKO JEST W JAK NAJLEPSZYM PORZĄDKU :-):-):-):-):-):-) Serduszko bije i to mnie uspokoiło najbardziej. Kolejna wizyta za tydzień razem z badaniami :-)
Jak Wasze wizyty???

ja najbliższą wizytę mam 23.12, lekarz mnie wysłał na usg do innego centrum medicover, niż chodzę zazwyczaj, bo tam mają lepszy sprzęt :) ale w zeszły wtorek widziałam gumisia, serduszko biło i ładnie urósł 17,5 mm :D

Czesc dziewczyny ;) jak bardzo chciałabym się częsciej udzielać ale nie da rady bo trzeba spać... ;) Az się boję jak to jutro będzie w pracy, bo dawno nie byłam ale jak złapie mnie takie spanko to chyba polegne. Może to jakaś dieta nieodpowiednia czy tak poprostu w ciąży jest?
Może macie jakies sposoby na szybką pobudkę?

Ja dopiero jutro na pierwsze badanie krwi a położna znów przełożyła termin na środę.

Fajnie, że już się widzicie z fasolkami i że wszystko u nich dobrze :)

Hej Dziewczyny :-D A my się właśnie objadamy ciastkami maślanymi, które zrobiłyśmy z Zochną:-)

Co do mdłości- u mnie codziennie jest tak, że między 12-15 jestem absolutnie nie do życia... Tak mnie męczą mdłości. Nie umiem sobie z tym poradzić.

Pierwsza zachcianka...

Załączniki

• 20141201_194346.jpg
    20141201_194346.jpg
    49,8 KB · Wyświetleń: 68
  • 20141201_194517.jpg
    20141201_194517.jpg
    36,7 KB · Wyświetleń: 61
reklama
Mmm a czy to szarlotka? Może sypana? Hm, a to na wierzchu nie mam pojęcia co to ale jeśli to jednak szarlotka to mogę kawałeczek? Tylko jeden... malutki... :)

Do góry