Hej sobotnio porannie
Wczoraj miałam USG i wszystko jest git. Synek tak jak mi się ostatnio wydawało już głową w dół. Waga szacowana na 1560 g i rozmiarowo taki akurat. Siusiak niestety nie zniknął, hehehe.
Poza tym u mnie nadal świetnie. Trochę wczoraj ruszyłam z malowaniem drzwi wewnętrznych i dziś będzie ciąg dalszy. U nas nadal bajzel okołoporządkowy, i kupiłam za mało worków próżniowych. W ogóle te worki to ekstra sprawa. Zmiany jakie u nas w mieszkanku zachodzą mnie zachwycają, choć jeszcze daleko do końca. A ukwiecony balkon to wisienka na torcie.
Tak pozytywnie, także wysyłam fluidy to wszystkich obolałych, zmęczonych, zdenerwowanych, smutnych itd. A szczególnie do Kati i Karoliny. Miłego dnia!
Ewcia wstaw zdjęcia tego swojego balkonu, może coś podejrzę.
Ja kupiłam płyn do kąpieli Babydream, szampon z tej samej firmy choć nie będę go na razie używać krem przeciwsłoneczny SPF 50+ z tej samej firmyi krem Linomag Bobo A+E(z różową nakrętką), chcę dokupić na wszelki wypadek oliwkę z Hippa, ale nie wiem czy będę używać.
Zgodzę się z Angi że Gemini jest sporo tańsza od innych aptek, czekam właśnie na dostawę od nich.
Co do spania z małym wolałabym żeby spało w łóżeczku, ale nie będę się zapierać, że może być inaczej, syn spał od razu w łóżeczku, ale nie karmiłam go piersią, drugiego bym chciał karmić ale czy tym razem będę miała pokarm to się okaże.
Mam niesamowitego lenia dzisiaj, zresztą ostatnio coraz częściej:-)