Staniki z allesa rzeczywiście, tak jak pisałyście- bardzo wygodne. Dziś byłam przymierzyć i troszkę się zdziwiłam rozmiarem, że taki duży... Zamówiłam przez neta i czekam na dostawę. Pewnie zamówię kilka, ale na razie czekam, bo piersi pewnie jeszcze urosną
W brzuchu mam 94cm, w kilogramach +8. Wszystko dobrze, biodra się znacznie poszerzyły, więc otwiera się przede mną możliwość porodu siłami natury !
A ostatnio budzę się nie tyle na siku co na jedzenie, strasznie żarłoczne to maleństwo
Thriade- cudne łóżeczko, a przypomnisz mi skąd materacyk kupowałaś? i jaki?
Powoli wpadam w przedporodową panikę, że nie wyrobię się ze wszystkim, ale w sumie mam 2 miesiące do terminu... chyba wystarczy?
Mam do Was pytanie- mówili nam ostatnio na szkole rodzenia, że polecają spać z dzieckiem w łóżku przez pierwszy miesiąc, bo dziecko potrzebuje czuć zapach matki i bicie jej serca, poza tym jest to ponoć wygodne. A potem powoli odstawiać do łóżeczka, tzn na dalszą odległość
NO ja osobiście jestem bardzo aktywną osobą w łóżku, bardzo się rozpycham i boję się, że nieświadomie skrzywdzę maluszka przez sen... Jakie jest wasze zdanie co do spania z dzidzią?