reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2015

reklama
hej :)
ja koszule nocne kupiłam u nas w sklepie, dobre jakościowo i niecałe 40zł za sztukę.. ale rozmiary tak zakręcone że wchodzę w s :) a w brzuszku mam już 104.. Mi też zdarząją się coraz częstsze twardnienie brzuszka..
Kunda ile luteiny bierzesz dziennie?
Ja zaraz biorę się za pieczenie biszkoptu po chce placek na kremie zrobić..

Miq mam to samo...Ja dziś równo co 2 godz do łazienki :-(
A wczoraj mi maleństwo na płuca uciskalo to musiałam okno na noc w sypialni otwierać tak płytki oddech miałam, a jeszcze mąż w piecu napalil bo mrozek nadawali na noc...A mi gorąco :p

Ostatnia edycja:
Ja tego problemu nie mam ze wstawac musze siku w nocy , spie przez cala noc a potem o 6 biegusiem do toalety....dzis musze wszystkobpowyjmowac z szafy i komody bo neda klasc panele na nowo i zmieniac uklad mebli wiec dzis dzien prqcowity ... W sobote juz moje lozko przyjezdza wiec trzeba to zrobic szybko

ja znalazłam na allegro koszule bawełniane do karmienia za 29 zł, wyglądają jak letnie sukienki i chcę kupić takie dwie. ogólnie mam awersję mocną do wzorków i napisów na ubraniach, więc nie było łatwo (; wyjątkiem jest jednolity wzór na całości, np. kropki, kratka, ale te obrazeczki z przodu mnie odrzucają zawsze.

Cześć dziewczyny . Ze wtorkowej wizyty wyszłam strasznie przybita bo moja córeczka przyjdzie na świat już w połowie czerwca . Wyniki z krzywej cukrowej mam złe i 26 maja mam wizytę u cukrzyka . Ekg serca po wizycie u internisty też nie zadowala i w przyszłym tygodniu mam się zgłosić na ponowne badanie . Do tego łożysko osiągnęło drugi stopień dojrzałości , są liczne zwapnienia i maluszek ma bardzo mało miejsca w macicy . Póki co rozwija się odpowiednio do wieku ciąży. Wód płodowych mało . Przepływy w porządku . Waga malutkiej 1980 gram. Następna
wizyta 26 maj więc zobaczymy czy nie ma dodatkowych komplikacji .

reklama
Karolina najwazniejsze ze dzidzia sie rozwija. Do polowy czerwca bedziesz juz prawie w terminie to maluszek zdazy rozwinac to co musi. Takze trzymaj sie bedzie dobrze :)

Do góry