reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2015

Niebolesne skurcze są ok, dopiero jeśli jest ból a jest przed 38 tc to od razu na IP.

U mnie mleka nie ma. Piersi trochę powiększone, no i w miękkim biustonoszu chodzę, bo fiszbiny mnie uwierały.

reklama
Mi też twardnieje brzuch - ale bez bóli :)

Dziewczyny, a kiedy pakujecie torbę do szpitala?? Musze kupić jakieś koszule do szpitala - macie jakieś fajne sprawdzone? Przy WIki kupiłam jakieś sztuczności i się pociłam jak głupia.... teraz jakieś lepsze chce, ale nie chcę wydać majątku.

Ja po niedzieli mam w planach zacząć szykować torbę,spakować kapcie,mini kosmetyki,wrzucić szlafrok,ręcznik i koszule i potem ewentualnie za miesiąc odświeżyć a koszule kupiłam na allegro,wzięłam sobie piżama i koszule,ten skład materiału 100% bawełna i jestem bardzo zadowolona,a piżama tak się spodobała mamie i teściowej,że mimo,że są do karmienia to też chcą i z pewnością sobię kupie jeszcze jedną,ale trzeba uważać bo są z podobnymi wzorami kilka zł tańczę i już inny skład
Na tel nie mogę linku skopiować to zdj wklejam

Załączniki

• 1431632632555.jpg
    1431632632555.jpg
    24 KB · Wyświetleń: 84
Michalina ja widziałam w Textil market takie zwykle bawełniane rozpinane do karmienia jak te których zdjęcie wrzuciła miq. Sa za ok 30zl. Mi najbardziej podobają sie te z Alles, ale one sa cenowo juz droższe.

Współczuję :( Nie można brać insuliny w tabletkach? Jakiś czas temu były newsy, że taką opracowali i wprowadzają, chyba że nie ma jej jeszcze na rynku?

Na ulotce mojej pisze że doustna niewskazana, ale nei doczytałam dokładnie.
Dobrze że kolano Ci się naprawiło ;-)

Ja koszulki do karmienia kupilam w swoim ulubionym lumpku, dałam 7zeta za dwie:-) Tylko że problem z rozmiarówką, było tych koszul typowo poporodowych kilkanaście, ale prawie wszystkimi dwa razy albo i trzy bym się owinęła:eek: Tym producentom się zdaje że rodzą tylko baby o wyglądzie godzilli? Jedna była rozmiar normalne 42 to wzięłam i jedną 48, najmniejszą z pozostałych... Dobrze ze to lato, moze być duużo luzu.

Ja kupiłam na allegro praktycznie te same co miq ;-) ale polecam też Italian fashion, u nich jakość super jeśli chodzi o bieliznę ;-)

Mi też twardnieje brzuch - ale bez bóli :)

Dziewczyny, a kiedy pakujecie torbę do szpitala?? Musze kupić jakieś koszule do szpitala - macie jakieś fajne sprawdzone? Przy WIki kupiłam jakieś sztuczności i się pociłam jak głupia.... teraz jakieś lepsze chce, ale nie chcę wydać majątku.

U mnie mleka też nie widać, ale sutki bolą i swędzą:baffled:

Zostal jeszcze miesiąc 31 dni a ja mam dość , blizna mnie bili, brzuch na leżaco twardnieje, nogi i stopy puchna...boje sie ze nie dotrwam.
Luteina wogole nie pomaga

jedynie piersi u mnie w porządku :))

Koszulke tez zakupilam na alegro podobna do waszych.

Jeszcze musze wyslać pilnego meila a tu poczta nawalila...kurcze mam dość

reklama
a ja zaraz sie zbieram na badania do labo na srodowa wizyte........i mam w planie jak dam rade troche zakupów porobic min wlasnie koszule i szlafrok cienki bo mam tylko taki gruby w domu i pewnie bede szukac w textilu pepco itp bo rowniez nie chce przepłacac w koncu to nie na wybieg mody aby bawełniana była;-) milego dnia dziewczyny:-)

Do góry