reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2015

Niebolesne skurcze są ok, dopiero jeśli jest ból a jest przed 38 tc to od razu na IP.

U mnie mleka nie ma. Piersi trochę powiększone, no i w miękkim biustonoszu chodzę, bo fiszbiny mnie uwierały.

reklama
Mi też twardnieje brzuch - ale bez bóli :)

Dziewczyny, a kiedy pakujecie torbę do szpitala?? Musze kupić jakieś koszule do szpitala - macie jakieś fajne sprawdzone? Przy WIki kupiłam jakieś sztuczności i się pociłam jak głupia.... teraz jakieś lepsze chce, ale nie chcę wydać majątku.

Ja po niedzieli mam w planach zacząć szykować torbę,spakować kapcie,mini kosmetyki,wrzucić szlafrok,ręcznik i koszule i potem ewentualnie za miesiąc odświeżyć a koszule kupiłam na allegro,wzięłam sobie piżama i koszule,ten skład materiału 100% bawełna i jestem bardzo zadowolona,a piżama tak się spodobała mamie i teściowej,że mimo,że są do karmienia to też chcą i z pewnością sobię kupie jeszcze jedną,ale trzeba uważać bo są z podobnymi wzorami kilka zł tańczę i już inny skład
Na tel nie mogę linku skopiować to zdj wklejam

Załączniki

• 1431632632555.jpg
    1431632632555.jpg
    24 KB · Wyświetleń: 80
Michalina ja widziałam w Textil market takie zwykle bawełniane rozpinane do karmienia jak te których zdjęcie wrzuciła miq. Sa za ok 30zl. Mi najbardziej podobają sie te z Alles, ale one sa cenowo juz droższe.

Współczuję :( Nie można brać insuliny w tabletkach? Jakiś czas temu były newsy, że taką opracowali i wprowadzają, chyba że nie ma jej jeszcze na rynku?

Na ulotce mojej pisze że doustna niewskazana, ale nei doczytałam dokładnie.
Dobrze że kolano Ci się naprawiło ;-)

Ja koszulki do karmienia kupilam w swoim ulubionym lumpku, dałam 7zeta za dwie:-) Tylko że problem z rozmiarówką, było tych koszul typowo poporodowych kilkanaście, ale prawie wszystkimi dwa razy albo i trzy bym się owinęła:eek: Tym producentom się zdaje że rodzą tylko baby o wyglądzie godzilli? Jedna była rozmiar normalne 42 to wzięłam i jedną 48, najmniejszą z pozostałych... Dobrze ze to lato, moze być duużo luzu.

Ja kupiłam na allegro praktycznie te same co miq ;-) ale polecam też Italian fashion, u nich jakość super jeśli chodzi o bieliznę ;-)

Mi też twardnieje brzuch - ale bez bóli :)

Dziewczyny, a kiedy pakujecie torbę do szpitala?? Musze kupić jakieś koszule do szpitala - macie jakieś fajne sprawdzone? Przy WIki kupiłam jakieś sztuczności i się pociłam jak głupia.... teraz jakieś lepsze chce, ale nie chcę wydać majątku.

U mnie mleka też nie widać, ale sutki bolą i swędzą:baffled:

Zostal jeszcze miesiąc 31 dni a ja mam dość , blizna mnie bili, brzuch na leżaco twardnieje, nogi i stopy puchna...boje sie ze nie dotrwam.
Luteina wogole nie pomaga

jedynie piersi u mnie w porządku :))

Koszulke tez zakupilam na alegro podobna do waszych.

Jeszcze musze wyslać pilnego meila a tu poczta nawalila...kurcze mam dość

reklama
a ja zaraz sie zbieram na badania do labo na srodowa wizyte........i mam w planie jak dam rade troche zakupów porobic min wlasnie koszule i szlafrok cienki bo mam tylko taki gruby w domu i pewnie bede szukac w textilu pepco itp bo rowniez nie chce przepłacac w koncu to nie na wybieg mody aby bawełniana była;-) milego dnia dziewczyny:-)

Do góry