reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2015

reklama
Ja też się przyłączam do cierpiących na zgage najbardziej dopada mnie w nocy mimo tego że staram się jeść lekkie kolacje i min 2 godz przed snem... mi mleko pomaga zazwyczaj wolę to niż te rennie czy manti które także tylko doraźnie pomagają a i leżenie na lewym boku jak się położę na prawy to się nasila... nie boicie się dziewczyny tych wyjazdów w tak zaawansowanej ciąży? mnie zbyt by podróż umeczyla za bardzo plecy mnie bolą przy siedzeniu a nad morze mam dość daleko jakieś 600km

my mamy 5 czerwca wyjazd 600km w jedna stronę... strasznie mi się nie chce tyle km jechać ale siostra robi chrzciny a ja mam być chrzestna... to pierwsze jej dziecko, nie mogę się doczekać malego na żywo zobaczyć ale te 7-8 godzin jazdy mnie przerażają...

A tak ostatnio się cieszyłam ze w tej ciąży chyba zgaga mnie ominie a tu lipa... zaczyna się :(

Ja kupiłam już wcześniej taki leżaczek/bujaczek BRIGHT STARTS - * - * - * - * - HUŚTAWKA ŻYRAFKA (4996858209) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Niema żartów, od jutra ruszam z robotą, trzeba rozpocząć pełną segregacje rzeczy dla małej. Od rana wstaje i zabieram się za robotę bo to niema żartów. Kurcze a co najgorsze jeszcze zostały nam do kupienia prezenty dla chrześniaków na dzień dziecka :szok:
W domu sytuacja napięta, szanowny Pan T doprowadza mnie do szału, skąd on się urwał :wściekła/y: szykuje się wieczór w ciszy .. ;/

Zgagi nie mam ale ucisk na pecherz jest okropny i wogule takie wrazenie ze ciagle mi mokro...a tu jeszcze miesiac....

U mnie z pęcherzem to samo,dłuższy spacer odpada,z góry planuje gdzie po drodze wc:/ ja Cie jeszcze aż/tylko 2 miesiące

reklama
U mnie wystarczy mała butelka wody i tez latam co chwile. A powiedzcie jak wasze spojenia łonowe ? U mnie ból okropny najgorzej jak wstaje po dłuższym odpoczynku czy w nocy mam przewrócić się z boku na bok albo wstać wogole. Okropny ból, są na to jakieś sposoby ? I jaka jest przyczyna tego bólu ?

Do góry