reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2015

reklama
Ja też się przyłączam do cierpiących na zgage najbardziej dopada mnie w nocy mimo tego że staram się jeść lekkie kolacje i min 2 godz przed snem... mi mleko pomaga zazwyczaj wolę to niż te rennie czy manti które także tylko doraźnie pomagają a i leżenie na lewym boku jak się położę na prawy to się nasila... nie boicie się dziewczyny tych wyjazdów w tak zaawansowanej ciąży? mnie zbyt by podróż umeczyla za bardzo plecy mnie bolą przy siedzeniu a nad morze mam dość daleko jakieś 600km

my mamy 5 czerwca wyjazd 600km w jedna stronę... strasznie mi się nie chce tyle km jechać ale siostra robi chrzciny a ja mam być chrzestna... to pierwsze jej dziecko, nie mogę się doczekać malego na żywo zobaczyć ale te 7-8 godzin jazdy mnie przerażają...

A tak ostatnio się cieszyłam ze w tej ciąży chyba zgaga mnie ominie a tu lipa... zaczyna się :(

Ja kupiłam już wcześniej taki leżaczek/bujaczek BRIGHT STARTS - * - * - * - * - HUŚTAWKA ŻYRAFKA (4996858209) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Niema żartów, od jutra ruszam z robotą, trzeba rozpocząć pełną segregacje rzeczy dla małej. Od rana wstaje i zabieram się za robotę bo to niema żartów. Kurcze a co najgorsze jeszcze zostały nam do kupienia prezenty dla chrześniaków na dzień dziecka :szok:
W domu sytuacja napięta, szanowny Pan T doprowadza mnie do szału, skąd on się urwał :wściekła/y: szykuje się wieczór w ciszy .. ;/

Zgagi nie mam ale ucisk na pecherz jest okropny i wogule takie wrazenie ze ciagle mi mokro...a tu jeszcze miesiac....

U mnie z pęcherzem to samo,dłuższy spacer odpada,z góry planuje gdzie po drodze wc:/ ja Cie jeszcze aż/tylko 2 miesiące

reklama
U mnie wystarczy mała butelka wody i tez latam co chwile. A powiedzcie jak wasze spojenia łonowe ? U mnie ból okropny najgorzej jak wstaje po dłuższym odpoczynku czy w nocy mam przewrócić się z boku na bok albo wstać wogole. Okropny ból, są na to jakieś sposoby ? I jaka jest przyczyna tego bólu ?

Do góry