wichurka82
Fanka BB :)
Kornelia No to taki niezbędnik bez udziwnień. Te rzeczy co dodatkowo wymieniłaś to nie zamawiałam bo mam.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a ja się melduję jako młoda żona ;-) no może nie taka młoda jutro stuknie mi 28 wiosen
co do zakupów to już trochę rzeczy mam takich drobnych higieniczno pielęgnacyjnych no i ubranka a z takich dużych zakupów typu wózek łóżeczko fotelik to wybieramy się za tydzień bo mam wizytę 20 maja więc namówiłam męża że przy okazji po wizycie pojedziemy pooglądamy i mam nadzieję kupimy ;-)
muszę was nadrobić bo ostatnio nie było bardzo czasu..........
blacksilk powtórz badanie moczu ja maiłam ostatnio to samo leukocyty usiane i liczne bakterie a na drugi dzień badanie wyszło wzorowo po prostu próbka zanieczyszczona............
Też mam zgagę i piję mleko właśnie.. Bleeee. Pół dnia miałam śniadanie "w gardle" a teraz po obiedzie znowu obiad czuję...
Wiem, wiem, ale chwilowo tylko to jest pod ręką :/ Można jakieś tabletki na zgagę brać? Jakieś manti czy cuś?
manti nie ale rennie mozna. ja biore bo nic innego z domowych sposobow nic mi nie pomagaloWiem, wiem, ale chwilowo tylko to jest pod ręką :/ Można jakieś tabletki na zgagę brać? Jakieś manti czy cuś?