reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2015

reklama
a ja się melduję jako młoda żona ;-) no może nie taka młoda jutro stuknie mi 28 wiosen:-D

co do zakupów to już trochę rzeczy mam takich drobnych higieniczno pielęgnacyjnych no i ubranka a z takich dużych zakupów typu wózek łóżeczko fotelik to wybieramy się za tydzień bo mam wizytę 20 maja więc namówiłam męża że przy okazji po wizycie pojedziemy pooglądamy i mam nadzieję kupimy ;-)

muszę was nadrobić bo ostatnio nie było bardzo czasu..........

blacksilk powtórz badanie moczu ja maiłam ostatnio to samo leukocyty usiane i liczne bakterie a na drugi dzień badanie wyszło wzorowo po prostu próbka zanieczyszczona............

Madziula gratulacje, wszystkiego dobrego na nowej drodze życia

Martyska my też nad morze się wybieramy w terminie 4.06-7.06, ale do Międzywodzia już mamy domki zarezerwowane, nie mogę się doczekać:-)

Jaką wodę morską do noska zamawiacie, bo też odwiedzam właśnie stronkę gemini?

Och zgaga i mnie już dopadła, na razie mleko pomaga:confused2:

Ostatnia edycja:
od paru dni mnie wywalało z forum...nawet jak napisalam post to nie moglam go wyslac....ja dzis bylam na badaniach a w piatek wizyta....ide was poczytac moze sie uda

Też mam zgagę i piję mleko właśnie.. Bleeee. Pół dnia miałam śniadanie "w gardle" a teraz po obiedzie znowu obiad czuję...

Też mam zgagę i piję mleko właśnie.. Bleeee. Pół dnia miałam śniadanie "w gardle" a teraz po obiedzie znowu obiad czuję...

A wiesz,że mleko tylko na krótką metę działa? Mi w nocy życie uratowało a rano i po śniadaniu od nowa...czekam na męża i migdały aż boję się obiadu jeść

Wiem, wiem, ale chwilowo tylko to jest pod ręką :/ Można jakieś tabletki na zgagę brać? Jakieś manti czy cuś?

Wiem, wiem, ale chwilowo tylko to jest pod ręką :/ Można jakieś tabletki na zgagę brać? Jakieś manti czy cuś?

To tak jak u mnie w nocy,jakieś są tabletki dla ciężarówek,nazwy nie pamiętam ale mi w pierwszej ciąży wcale nie pomagały

reklama
Do góry