reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2015

reklama
U mnie też chodziło o pranie na raty, bo dziś poszły wszystkie tetry, flanelki, przescieradla :p a ubranek ciemniejszych będzie jeden rzut a jasnych z 2, a i kocyki jak kupię to też jeszcze pralka będzie ;-) trochę się uzbiera tego ;-) a może jeszcze ubranka dostanę od kuzynki to już będzie przesyt :p

Hej no żeby was nie okłamać to ja robiłam z 6/7 prań.. i uwierz Olga dużo tego trzeba mieć na tyle prań. Ale tak to jest jak ma się siostre która pracuje w hurtowni w ciuchami,i nie dociera do niej, że już starczy bo przecież to było takie śliczne .. :-)
Ja pochłaniam sniadanko, i o 9 jade do Zielonej góry oglądać wózki ( większa miejscowość położona 50 km ode mnie, może nawet uda mi się coś kupic ;) tam są 4 większe hurtownie dziecięce )
Aa pochwale się - klamka zapadła, jedziem od 4.06-7.06 do kołobrzegu ;)

Ostatnia edycja:
hej :)
martyska super że jeszcze zdążysz wypocząć przed porodem :)
ja dzisiaj wstałam o 5.15 bo synek mnie obudził.. jestem mega zmęczona i nic mi się nie chce..

Oj, niema to jak pisać że słownikiem. Jedziemy na 4 dni od 4-7.07. Udało mi się namówić T, bo oczywiście był przeciwny. Bo przecież i tak nie będę miała siły gdziekolwiek chodzić.. ale i tak wyszło na moje ;)

reklama
Do góry