reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2015

Hej no żeby was nie okłamać to ja robiłam z 6/7 prań.. i uwierz Olga dużo tego trzeba mieć na tyle prań. Ale tak to jest jak ma się siostre która pracuje w hurtowni w ciuchami,i nie dociera do niej, że już starczy bo przecież to było takie śliczne .. :-)
Ja pochłaniam sniadanko, i o 9 jade do Zielonej góry oglądać wózki ( większa miejscowość położona 50 km ode mnie, może nawet uda mi się coś kupic ;) tam są 4 większe hurtownie dziecięce )
Aa pochwale się - klamka zapadła, jedziem od 4.06-7.07 do kołobrzegu ;)

Oooo ktoś blisko mnie,ja mieszkam kolo zg :) a będziecie w smyku?
Ja myślałam,że dzisiaj umrę w nocy dopadła mnie taka zgaga, że wymiotowalam,nic nazwane z domowych sposobów nie miałam,jedynie mleko a ja mogę jeść mleko w każdej postaci byle nie pić.... ale przeżyłam i o 3 usnełam

reklama
hej mamuski:) jakos tak na to forum strasznie zadko wchodze.. no ale jestem po wczorajszej wizycie:) mlody bedzie klockiem bo wazy juz 2260;) szyjka miesiac temu miala ponad 5cm a wczoraj tylko 3,5cm ale mam sie tym nie martwic wiec sie nie martwie. Mlody zdrowy ulozony glowowo. tylko glowke ma sporo wieksza i nie wiadomo czy nie bede musiala miec przez to CC;/ no ale to sie okaze na nastepnej wizycie i o..

hej mamuski:) jakos tak na to forum strasznie zadko wchodze.. no ale jestem po wczorajszej wizycie:) mlody bedzie klockiem bo wazy juz 2260;) szyjka miesiac temu miala ponad 5cm a wczoraj tylko 3,5cm ale mam sie tym nie martwic wiec sie nie martwie. Mlody zdrowy ulozony glowowo. tylko glowke ma sporo wieksza i nie wiadomo czy nie bede musiala miec przez to CC;/ no ale to sie okaze na nastepnej wizycie i o..

No to naprawde kawal chłopa :D

a ja mam nadzieję, że mi dziś lekarz powie ile mój waży, bo na tych zwykłych wizytach to on nawet tego nie mówi nigdy.
wczoraj robiłam badania krwi i moczu, mocz wzorowo, ale nadal mam niedokrwistość ): pocieszam się tylko, że wszystkie wyniki skoczyły, to jak jeszcze przez te ostatnie tygodnie będę przyjmować żelazo, to powinno być dobrze.

Mogę się zapytać co wy w tej aptece tak zamawiacie :D

Jednak te wczorajsze wymioty nie były ciążowe, corka popołudniu tez wymiotowala, jelitowke przyniosła z przedszkola :( no ale jest już lepiej :)

Okropna ta noc była, już druga taka, dopadła mnie bezsenność :(

Milego dnia :)

Patka ja zamówiłam sobie: podkłady na łóżko, wkładki laktacyjne, maść na brodawki, witaminy ciazowe, a dla dzieci: linomag zielony na pupe, gaziki jałowe, sól morska do nosa, bepanten. Czyli taki niezbędnik:)

reklama
Ja podobnie jak wichurka plus do tego aspirator do noska, krem linomag a+e, sól fizjologiczna, octenisept, termometr z miękką końcówką ;-)

Do góry