reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2015

Hej no żeby was nie okłamać to ja robiłam z 6/7 prań.. i uwierz Olga dużo tego trzeba mieć na tyle prań. Ale tak to jest jak ma się siostre która pracuje w hurtowni w ciuchami,i nie dociera do niej, że już starczy bo przecież to było takie śliczne .. :-)
Ja pochłaniam sniadanko, i o 9 jade do Zielonej góry oglądać wózki ( większa miejscowość położona 50 km ode mnie, może nawet uda mi się coś kupic ;) tam są 4 większe hurtownie dziecięce )
Aa pochwale się - klamka zapadła, jedziem od 4.06-7.07 do kołobrzegu ;)

Oooo ktoś blisko mnie,ja mieszkam kolo zg :) a będziecie w smyku?
Ja myślałam,że dzisiaj umrę w nocy dopadła mnie taka zgaga, że wymiotowalam,nic nazwane z domowych sposobów nie miałam,jedynie mleko a ja mogę jeść mleko w każdej postaci byle nie pić.... ale przeżyłam i o 3 usnełam

reklama
hej mamuski:) jakos tak na to forum strasznie zadko wchodze.. no ale jestem po wczorajszej wizycie:) mlody bedzie klockiem bo wazy juz 2260;) szyjka miesiac temu miala ponad 5cm a wczoraj tylko 3,5cm ale mam sie tym nie martwic wiec sie nie martwie. Mlody zdrowy ulozony glowowo. tylko glowke ma sporo wieksza i nie wiadomo czy nie bede musiala miec przez to CC;/ no ale to sie okaze na nastepnej wizycie i o..

hej mamuski:) jakos tak na to forum strasznie zadko wchodze.. no ale jestem po wczorajszej wizycie:) mlody bedzie klockiem bo wazy juz 2260;) szyjka miesiac temu miala ponad 5cm a wczoraj tylko 3,5cm ale mam sie tym nie martwic wiec sie nie martwie. Mlody zdrowy ulozony glowowo. tylko glowke ma sporo wieksza i nie wiadomo czy nie bede musiala miec przez to CC;/ no ale to sie okaze na nastepnej wizycie i o..

No to naprawde kawal chłopa :D

a ja mam nadzieję, że mi dziś lekarz powie ile mój waży, bo na tych zwykłych wizytach to on nawet tego nie mówi nigdy.
wczoraj robiłam badania krwi i moczu, mocz wzorowo, ale nadal mam niedokrwistość ): pocieszam się tylko, że wszystkie wyniki skoczyły, to jak jeszcze przez te ostatnie tygodnie będę przyjmować żelazo, to powinno być dobrze.

Mogę się zapytać co wy w tej aptece tak zamawiacie :D

Jednak te wczorajsze wymioty nie były ciążowe, corka popołudniu tez wymiotowala, jelitowke przyniosła z przedszkola :( no ale jest już lepiej :)

Okropna ta noc była, już druga taka, dopadła mnie bezsenność :(

Milego dnia :)

Patka ja zamówiłam sobie: podkłady na łóżko, wkładki laktacyjne, maść na brodawki, witaminy ciazowe, a dla dzieci: linomag zielony na pupe, gaziki jałowe, sól morska do nosa, bepanten. Czyli taki niezbędnik:)

reklama
Ja podobnie jak wichurka plus do tego aspirator do noska, krem linomag a+e, sól fizjologiczna, octenisept, termometr z miękką końcówką ;-)

Do góry