reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2015

Madziula gratulacje i wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!

Ewczis dla Ciebie też wszystkiego najlepszego z okazji urodzin.

Ja po zakupach i spacerze i w połowie sprzątania szafy ubraniowej. Pranie się pierze, gęś się piecze (tak bez okazji, ale od dawna zalegała w zamrażalniku i już pora się jej pozbyć), młody właśnie zasnął, więc pora na chwilę odpoczynku:)

reklama
Dzieki Angi. No jak do końca maja (34. tc) się nie obróci głową w dół to mam dostać skierowanie na cc. Tyle, że się naczytałam w sieci, że nie koniecznie mi termin ustalą tylko możliwe, że do cięcia będę musiała jechać z akcją porodową (co też mnie niepokoi, czy na pewno zdążę, czy zrobią cc itd.), ale może się też zdarzyć, że młoda się nagle obróci (koleżance się obróciło dziecko dzień przed terminem) i wtedy sn. I spoko wolę sn, ale z drugiej strony jak się już oswoję z cc, to potem na końcówce taka nagła zmiana mnie martwi (tak psychicznie)...

No nic, chcemy jechać może w maju gdzieś na weekend do jakiegoś Zakopca czy gdzieś, może się odstresuję :) mam nadzieję, że to wypali, bo mąż teraz dużo pracuje, żeby mieć dla nas czas w lipcu :(

No niestety cieżko to wyczuć :( mam nadzieję że wyjdzie jak najlepiej dla was a wyjazd to bardzo dobry pomysł :) ostatni gwizdek z niunią w brzuchu ;)

A zreszta co dopiero wrucilam z miasta i ide robic karkowke w sosie czostkowym na moje urodziny bo siostra sie zapowiedziala juz ze przyjedzie

Wszystkiego naaajlepszego Ewciu :)

Chwaliłam się Wam, że miałam sesję brzuszkową? Jak nie to się pochwalę:)

Piękna :)))) Lubie takie naturale sesje w sumie wszystkie lubię :D ekstra :)

Mamusie a jaką pościel kupujecie dla maluszków? Taką tradycyjną kołderkę + poszewko,czy coś z minky? Może linki jakieś?:)

Ja kupiłam z minky kołdra itd zbędna za ciepła :) Młody bez poduszki będzie lulał długo bo pewnie z 4-6 mc ;) więc tez nie potrzebne ;)

A ja już jestem po wizycie. Mała waży 1949g ( 32 tydz i 3 dni - wg Pani doktor ), na szczęście jest już główką w dół aa no i termin się zmienił na 3.07 ;o Ja mam znowu tą samą infekcje co ostatnio więc muszę łykać antybiotyk. Ciśnienie mam jakieś niskie i też tak jakoś bez jajecznie się czuje :no:

Serio? OMG ale duża niunia ale pocieszę Cię moja w 32tc ważyłą 2030 a urodziła się 3710 więc jeszcze jeszcze w miarę ;)

Jeju dajcie mi siły mam tle prasownia że aż mnie to przeraża :( Miłam od rana się za to zabrać a ja co? Wstałam, ogarnęłam młodą bo ma dzisiaj fotę grupową, zawiozłam. Wróciłam i od razu wyro :( Zatoki bolą jak będe jechac po niunie chyba kupie kapustę podobno młoda kapusta zarąbiście działa na zatoki na cycki przy zastojach też ale trzeba z nią podobno też uważać bo potrafi eee "spalić pokarm" jakoś tak

O moja praca do teraz na co znalazłam chęć ehhh ... któraś chętna :)?

gofery.jpg

Załączniki

• gofery.jpg
    gofery.jpg
    24,7 KB · Wyświetleń: 63
reklama
Do góry