reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2015

Dzien dobry :-)

Ewciaz superowa półka, chyba Ci ukradne pomysł bo strasznie mi sie podoba ;-)

Mój mąż mial urodziny w tym tygodniu, wymyśliłam że mu zrobie chociaż maleńka impreze dzisiaj, spędziłam caluśki dzień wczorajszy na sprzątaniu poremontowego bałaganu, podłoge myłam z 5 razy żeby było widać że wogóle coś ruszyłam :eek: Upiekłam tort czekoladowo-tiramisu, i plecy mnie tak bolą jakbym ziemniaki tydzień sadziła zgięta wpół, to chyba jednak nie byl dobry pomysł impreza podczas remontu :no:

reklama
dzień dobry
Nie doczytam co pisałyście bo muszę dużo odpoczywać, ale czuję się już dużo lepiej :)
Strasznie mnie ostatnie dnie bolała głowa i kręgi te stłuczone, noszę ten kołnierz ortopedyczny i ściągam jak leżę. Mały teżdziwnie się zachowywał raz cisza kilka godz a raz nadmierna pobudliwość, ale uspokoiło sie i dziś już ok.
Jutro wizyta u gina standardowa więc przy okazji sprawdzi czy dalej ok. No i jadę też do mojej lek. rehabilitacji na lekki zabieg powie mi co i jak mogę teraz z kręgosłupem, bo na nfz nie mozna liczyć. Oczywiście biore na wszystko faktury zamierzam zgłosić to do ubezpieczenia żeby mi zwrócili.
Pozdrawiam Was jak będę mogła to wpadnę poczytać co u Was

Oo jaki dzisiaj spokój. U mnie koniec prac remontowych zostało tylko sprzątanie i od jutra będę mogła zacząć rozkładać rzeczy malutkiej.. :tak:
Obiadowo dzisiaj protest, ja jakoś bez apetytu a T. dostanie na szybko jakieś frytki i tyle.. Ah, nie mogę się napatrzeć na moje czyste ściany :-)

EwciaZ świetny domek. Kati83 trzymaj się, dużo zdrowia.
W temacie remontowym to nam zostały do przymocowania listy przypodłogowe w mieszkaniu i dostosowanie sypialni do Hanulka. Łóżeczko już wybrane, a komoda z ubrankami od miesiąca gotowa. Czekam na dostawę z Gemini. Powinnyśmy otrzymać rabat za marketing szeptany:-)

reklama
Pani olga hehe u nas to samo przy skladaniu lozeczka ;) nie chcialy nam sie wkrecac sruby od tej czesci pod materacem, myslelismy ze z gwintami cos nie teges klocilismy sie ze szok, mama tylko chodzila i uspokajala, skonczylo sie na tym ze moj P mial isc do castoramy bo mamy niedaleko i jak juz sie ubieral to ja na sile, uparta i na maksa wkurzona bawilam sie tymi srubami i odziwo weszly jak w maslo, rozebral sie i raz jeszcze na spokojnie sprobowalismy to dno zamontowac i bez problemu skrecilismy wszystko jak nalezy :D a jeszcze 5 minut dluzej to niedojze moj poszedlby niepotrzebnie do budowlanego to jeszcze bysmy sie tez pozabijali ;)

Do góry