wichurka82
Fanka BB :)
Z tymi chłopami juz tak niestety jest. Teraz zbieram siebie, dziecko i jeszcze na niego czekamy jak gdzieś wychodzimy a na wyjazd wszystkich pakuje ja a pozniej słucham ze czegoś tam nie wzięłam...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Angi, po tym co on tam zrobił to ja się obawiam, że on nawet nie wie co to znaczy zagruntować ściany on po prostu wszedł do pokoju, i z marszu tak jak stał wałkiem pomalował sciany Mój spec od samochodów i w tym jest dobry no ale w domu - krany i inne pierdy to dwie lewe ręce.
Ale powiem wam teraz najlepsze. T Miał jechać na ryby z kolegami jutro na cały weekend, a pojechał już dziś ( pomimo, że obiecał że zajmie się klimatyzacją w aucie i pojedzie dopiero jak ją zrobi.. oczywiście klimatyzacja nie zrobiona a on już na rybach ) I na dodatek jest obrażony na mnie bo nie naszykowałam mu pościeli i będzie marzł ( bo oczywiście sam nie wpadł na to żeby ją zabrać )no rozumiecie tupet.. Bo ja mam JEGO spakować na JEGO wyjazd i pamiętać o wszystkim za NIEGO, żeby on mógł sobie wsiąść w auto i pojechać odpocząć
A to jacy są nasi TŻ to zasługa nikogo innego jak naszych teściowych, taka prawda. Ja sobie nie wyobrażam bym tak syna wychowała serio. Uważam że jest i powinno być coś takiego jak równouprawnienie, korona z głowy nie spadnie jeśli zmyje podłogę, wstawi pranie albo po prasuje.
Ja też właśnie się wzięłam za pranie ciuszkow[emoji6]Haaa . Dzis nareszcie i do mnie dotarl syndrom wicia gniazda pomylam komodke dla dzidzi i rozpoczynam pranie