reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2015

Dzień dobry

Brr, nadal sie boję, choć może dzięki temu dokładnemu opisowi na blogu nieco mniej (dzięki EwciaZ!):happy:

U mnie chyba odpada czekanie na pierwsze skurcze, bo pierwsze dziecko urodziłam w mniej niż trzy godziny od Obudzenia sie z nocnego snu, jak przyjechałam do szpitala przekonana że zejdzie mi jeszcze wiele godzin to miałam już rozwarcie na 9 cm. Nie wiem czy mam taki wysoki próg bólu, czy po prostu mam mało wyczuwalne skurcze - to ostatnie jest znacznie bardziej prawdopodobne:confused2:

reklama
Witam Was . Piątkowa wizyta w miarę udana malutka waży ok 2200 i jest starsza o kilka dni . Na ekranie nic nie widać już taka duża jest . :tak:
wyniki dostateczne mam lekką anemię i żelazo przepisane

Kati łączę się z Tobą, ja dzisiaj też jakaś taka bez sił. Może to dlatego, że wczoraj był taki ładny dzień i sporo czasu spędziliśmy spacerując, a dzisiaj kręgosłup daje się bardzo we znaki...

Witam się u ja niedzielne. Tez bez sił jestem. Wstałam o 7 ale poszłam spać o 10 na półtorej godziny. Zmęczona byłam po wczorajszym dniu. Ale teraz ok, robię obiad, później chce wyjść na podwórze z mężem i dziećmi.

Ja wczoraj poszłam spać o 2 po imieninach, a rano o 8 pobudka bo mąż z nocki wrócił chory (przeziębiony), więc mam duże dziecko pod opieką :p obiad dochodzi, potem może sobie odespie :p

ja dziś ogarnęłam jedną szafkę w kuchni i wieszak w przedpokoju, ale tak to też nieróbstwo o 16.30 jedziemy do mamy A., a wieczorem zakupy. jutro USG w końcu :) i może uda mi się ogarnąć w końcu pod łóżkiem.

no i udało nam się przepchać tę głupią rurę od zlewu w kuchni i nie trzeba hydraulika wzywać :) bardzo dobrze, bo taka usługa to u nich 300 zł...

Ja się też melduję u mnie jakoś tak sennie to pewnie przez pogode, zaraz obiad muszę zrobić a tak mi się nie chce :no:
Ale dużo tu ccesaerk będzie w sumie macie fajnie bo przynajmniej datę porodu dokładnie znacie :-D Ja to się boję ze nie będę wiedzieć czy to już czy jeszcze nie :-D

reklama
Do góry