reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2015

U mnie też spojenie daje znać, mam nadzieję, że to chwilowe :p pogoda piękna, mam nadzieję, że na majówkę będzie podobnie, chociaż nie ruszamy daleko, ale małe spotkanie przy grillu mamy w planach i spacer nad jeziorem ;-)
Co do porodu, to ja też wolalabym sn, chociaż się okaże jak wyjdzie ;-)

reklama
U nas upalnie dzisiaj. Jadę po południu na wizytę i przy okazji spotkać się z koleżanką, która przeprowadziła się już jakiś czas temu do Wawy i akurat jest teraz w Krk. Nic mi się nie chce:)

Jest pięknie ...aż żyć się chce jak tak na dworze:)

Ja dziś od 6 na nogach ,bo tak mi sie wstało ;) i nie chce mi się na razie położyć .
Wyprawiłam Panów do placówek odpowiednich do wieku , pograłam chwile na kompie ,posprzątałam , śniadanko ,pranie i siadam do pracy.

Czy wasze brzuchowe maleństwa też mają swoje sympatie i antypatie muzyczne ?
Moje dziecko nie znosi jak najstarszy brat słucha Pink Floyd- kopie boleśnie po pęcherzu , kocha natomiast smooth jazz..:)

musze rozplanować roślinki na balkonie ,bo w czwartek chce pojechac na targ i nakupic co nieco

Pięknego dnia :)

hey byłam na spacerze przed chwilą ;-) zaraz was poczytam bo ostatni tydzień był zalatany sprawami ślubu i w ogóle nie najlepszy dla mnie był..................ale wszystko już załatwione ................muszę potworzyć bad. moczu bo znów wyszły jakieś kwiatki więcej nie kupie zwykłego pojemniczka na mocz jak zwykle pewnie przez to wyszły dziwne wyniki zakupiłam takie na posiew i jutro muszę lecieć do labo bo w środę mam wizytę i usg .........
niby nie mam jakiegoś ogromnego brzucha a ciężko się z boku na bok już przewracać aż się boję co będzie jak upały się zaczną

Kupuj zawsze taki na posiew.. Ja ostatnio zapomniałam wziąć taki z medicover i zrobiłam w normalnym, bo taki miałam w domu i znowu coś powychodziło (bakterie np.).. To ostatnie badanie powtórzyłam już w sterylnym pojemniku i wszystko wyszło super. A próbkę tak samo pobieram jak zawsze.

Hej :-) jeśli chodzi o muzykę dla malucha, to najbardziej "leży" Małej chyba ta składanka :0( https://www.youtube.com/watch?v=kxkwnBX6LGg&index=3&list=PLqlxv_ah7TVrsUs2kYvA3lmOJqkS6epdb

Pogoda piękna, byłam oddać krew na hormony tarczycowe, a później w parku na spacerze. Faktycznie dużo w naszej grupie planowanych cc. Umówiłam się na wizytę w szpitalu w którym zamierzam rodzić tj. Madalińskiego na 20 maja.

Młoda ułożona pośladkowo i upodobała sobie miejsce na główkę na wysokości żeber, trochę po prawej stronie. Mój brzuch przypomina więc arbuza prawoskrętnego :-)

Witam się i ja.. u mnie trochę ciężko. Noc masakryczna, T wczoraj był na pepkowym wrócił totalnie pijany i wiadomo jak to z pijanym trzeba się uzerac, on zasnął a ja dostawałam padaczki, nos zatkany nie idzie oddychać oczy lzawia. Jak juz zasnęłam to po godzinie ten mnie kopnął w piszczel niechcący przez sen i znowu meczarnia.. dzisiaj nie wytrzymałam poszłam do rodzinnego po jakieś tabletki i coś tam dal na ta alergie. Ale i tak skucha bo widzę ze poprawy niema... :(( mam dość.
Ale za to zrobiłam nie planowany zakup :D kupiłam kołyske Mojżesza, bo stwierdziłam ze jak łóżeczko bedzie w sypialni ( na piętrze ) to na dole w sypialni musze mieć coś w czym będę kłaść malutka :D dzisiaj mam ja odebrać. Zobaczymy co to będzie ;)

Mój jak imprezuje to już od dawna ustalone, że ląduje na kanapie w salonie :) Żeby nie było jestem dobrą żoną i mu tam nawet pościelę, ale po co się męczyć jak on tam chrapie, mlaska i rusza się i bóg jeden wie co jeszcze robi.

reklama
Do góry