klaudia81.81
Fanka BB :)
Mi dzis powiedzial ze pewno pod koniec czerwca cesarka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Miq witam w klubie "spojenia" ehhh oby po porodzie ręką odeszło. Moja znajoma w obu ciązach miała zwichnięte. Chcieli ją na wyciąg brać nie zgodziła się ani za pierwszym ani za drugim i tak dogorywała w domu dosłownie plackiem. Boję się bo ona mówiła że doszło do takiego momentu że nie chodziła a ciągneła swoje kończyny po podłodze. Masakra
Angi już masz konkretny termin cesarki??
Ktoś tutaj polecał wywabianie plam na słońcu, popieram w 100%, ja nawet przed praniem wystawiałam ciuszek na słońce i plamy z marchewki, zupek itp. znikały bez śladu.
Witam się
Tego właśnie boi się mój gin, stwierdził że przy silnym i długim bólu spojenia zwichnięcie jest prawdopodobne, a najbardziej przy porodzie siłami natury może się stać:-( Nawet mi ten ból wpisał w kartę ciąży, do tego cukrzycę wpisał, dwa wskazania więc się raczej nie wywinę od cesarki:-( A strasznie się jej boję, strasznie!
Coś Wam opowiem... Mojego synka Kube wczoraj ugryzł piesPies maleńki, kundelek niewiele większy od yorka, przyszło z nim na plac zabaw dwóch chłopców mniejszych od KubyPsiak biegał między dziećmi, wydawal sie łagodny, a nagle rzucił sie na Kubusia i ugryzł go w nogeJa akurat rozglądałam sie za właścicielem żeby zażądać zabrania psa z placu zabaw i zdążył chapnąć. Opiekunka po chwili dopiero przyszła, zdążyłam sie już dowiedzieć od starszych dzieci gdzie mieszka i wybierałam sie z awanturą i żądaniem świadectwa szczepień... Nie wiem co to psisko sobie pomyślało, bo Kuba boi sie psów i na pewno nie próbowal poglaskać ani nie podbiegał do niej -(bo to suka w ciąży, co w pewnym stopniu tłumaczy jej zachowanie) Ale nie tłumaczy czemu pies bez kagańca biegał z dziećmi po placu zabaw!!!Ugryzła go w noge, w spodniach nie ma dziury ale na nodze siniak od zęba i przebita skóra do krwi. Lekarz, sanepid, sprawdzanie szczepień, co ja stresu przeżyłamZobaczę tego psa jeszcze raz to albo wzywam od razu policję albo ułamie gałąź i sama bydlę zatłukę Żeby nie było - lubię psy, nigdy celowo nie skrzywdziłam żadnego zwierzaka, ale nikt i nic nie będzie bezkarnie krzywdzić mojego dziecka!