klaudia81.81
Fanka BB :)
No chyba dlatego ze dwa tyg temu bylam nadprogramowo jak ruchow nie czulam i wtedy mialam..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
angi nie strasz, ja już ledwo chodzę, tzn jak sie rozruszam to śmigam, ale np nie moge sie gwałtownie skręcić, zmienic pozycji nóg, wstawanie też jest bolesne, a w pierwszej ciąży zupełnie nic śmigałam do samego kńca, ale za to po porodzie kręgosłup dał popalić. U mnie cc więc mi tak raczej spojenia nie ruszą, ale kto wie czy mała nie zechce sama wydostać się na świat. Tak naprawdę to czuję się tak jak bym miała jutro rodzić. Ona tak wysoko bo podejrzewam nadal na pupie siedzi i mnie tam w co sie tylko da gniecie ah
Zaczął sie pojawiać wilczy głód i zaraz potem zgaga, koszmarności a dziś strasznie senna jestem
Wróciłam ze spaceru. Na polu ponad 20st, praktycznie nie wieje, ja w bluzce bez rękawów i bluzce koszulowej rozpiętej + dżinsy - dzieci w wózkach w polarkach i czapkach Na 7 wózków, jedno dziecko było ubrane normalnie: bawełniana bluzka z dłuższym rękawem, czapeczka bejsbolowa - od słońca i dżinsy. Widziałam, że w pogotowiu był lekki kocyk. Powinna być chyba jakaś akcja społeczna "Stop przegrzewaniu", bo to co widzę na ulicach to mnie załamuje.
Od wczoraj toczę bój z moja rodzina o to ze za lekko ubieram dziecko. Ja siedzę w krótkim rękawku a dziecku powinnam czapkę i kurtkę założyć. No masakra. Nikt mnie oprócz meza nie rozumie...
Tutaj dopiero jutro ale wg mojej apki dziś mam 30 tydzień ciąży.
Oby następne 8 przeszło szybko, miło i z szczęśliwym rozwiązaniem dla nas ))
:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)