angi-wawa1988
Fanka BB :)
Hej dziewczyny![]()
Ja się zgadzam ...![]()
Dzisiaj w końcu wizyta na 16 :-)
Po 13 mam odebrać swoje wyniki .. i mam nadzieję że będą dobre...
No i jestem ciekawa jak tam te moje zwapnione łożysko ..
Trzymam kciuki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej dziewczyny![]()
Ja się zgadzam ...![]()
Dzisiaj w końcu wizyta na 16 :-)
Po 13 mam odebrać swoje wyniki .. i mam nadzieję że będą dobre...
No i jestem ciekawa jak tam te moje zwapnione łożysko ..
angi nie strasz, ja już ledwo chodzę, tzn jak sie rozruszam to śmigam, ale np nie moge sie gwałtownie skręcić, zmienic pozycji nóg, wstawanie też jest bolesne, a w pierwszej ciąży zupełnie nic śmigałam do samego kńca, ale za to po porodzie kręgosłup dał popalić. U mnie cc więc mi tak raczej spojenia nie ruszą, ale kto wie czy mała nie zechce sama wydostać się na świat. Tak naprawdę to czuję się tak jak bym miała jutro rodzić. Ona tak wysoko bo podejrzewam nadal na pupie siedzi i mnie tam w co sie tylko da gniecie ahMiq witam w klubie "spojenia" ehhh oby po porodzie ręką odeszło. Moja znajoma w obu ciązach miała zwichnięte. Chcieli ją na wyciąg brać nie zgodziła się ani za pierwszym ani za drugim i tak dogorywała w domu dosłownie plackiem. Boję się bo ona mówiła że doszło do takiego momentu że nie chodziła a ciągneła swoje kończyny po podłodze. Masakra![]()
![]()
![]()