reklama
Wróciłam juz ze szpitala, badania porobione i narazie wszystko ok tzn sa wachania cisnienia i cukru ale wszystko w normie wiec zabardzo nie ma sie co czepiać, dostalam antybiotyk na drogi moczowe i tyle....młody rozwija sie dobrze, wyszlo że jest starszy o 2 tyg, nadal to chlopiec i mam termin na cc na 15 czerwca
Ja mam astygmatyzm i wadę -4,5 na lewe i -2,5 na prawe i lekarz mi powiedział ze to nie jest wskazanie do cesarki. Wskazaniem jest odklejająca sie siatkówka itp. Chyba wiedział co mówi bo wydał mi zaświadczenie o braku przeciwwskazań do porodu sn. W sumie i tak sie cesarka skończyło.
ja mam -4 na oba oczy do tego astygmatyzm i plamni na siatkówce, ktore moga byc początkiem jaskry i okulista powiadzial że jak najbardziej to jest wskazanie do cc , zwlaszcza że jestem po cięciach
Jeny od paru dni caly czas albo mi slabo albo niedobrze.. tez tak macie??
Witajcie..
U mnie też tak się dzieje, do tego dochodzi ból głowy.. Zazwyczaj wypije herbatę zjem kanapkę i idę odpocząć..
Martyska kunda super ze wszystko ok.
Ja póki co dobrze się czuje ale pewnie z czasem się to zmieni.. Wystarczy tylko ze trochę porobie..
Witam, porannie, okropnie niewyspana.
moje dziecie owszem łobuzuje ale aż tak nie daje mi popalić. Zresztą odkąd biorę i magnez i asparginian to czuję się odczuwalnie dużo lepiej wiec taka pociecha. W sumie nie mam na co narzekać jakby tak sie zastanowić
Za to obudziłam się dziś w nocy z bólem oka, własciwie powiek i dolnej i górnej. Potem cieżko było zasnąć a jak już sie udało to przy kazdym przebudzeniu miałam całe oko zasklepione od ropy :/ Rano czerwone i podpuchniete.... No a ja niestety marnie dziś sie czuje.
Kawa już jest, śniadanie za chwile, pranie wstawilam a za oknem słońce świeci cudnie. Na obiad robie dzis pizze
Thriade, miłego spotkania z kumpelami, zawsze jakaś odskocznia
Michasia, moje ruchy określiłabym wciąż jako kopniaki, wypinania owszem ale rzadko. No i czasem mam wrazenie jakbym wibrujący telefon połknęła. Są to ułamki sekudn gdy takie śmieszne drgania mam. Ciekawa jestem jak mała jest ustawiona, niech juz siedzi głową w dole i rosnie, czekając na swój wielki dzień
moje dziecie owszem łobuzuje ale aż tak nie daje mi popalić. Zresztą odkąd biorę i magnez i asparginian to czuję się odczuwalnie dużo lepiej wiec taka pociecha. W sumie nie mam na co narzekać jakby tak sie zastanowić
Za to obudziłam się dziś w nocy z bólem oka, własciwie powiek i dolnej i górnej. Potem cieżko było zasnąć a jak już sie udało to przy kazdym przebudzeniu miałam całe oko zasklepione od ropy :/ Rano czerwone i podpuchniete.... No a ja niestety marnie dziś sie czuje.
Kawa już jest, śniadanie za chwile, pranie wstawilam a za oknem słońce świeci cudnie. Na obiad robie dzis pizze
Michasia, moje ruchy określiłabym wciąż jako kopniaki, wypinania owszem ale rzadko. No i czasem mam wrazenie jakbym wibrujący telefon połknęła. Są to ułamki sekudn gdy takie śmieszne drgania mam. Ciekawa jestem jak mała jest ustawiona, niech juz siedzi głową w dole i rosnie, czekając na swój wielki dzień
P
pani.olga
Gość
mały w sumie tylko raz mnie boleśnie z kopa strzelił, a tak to czasem mam dziwne uczucie na skórze, jak próbuje mi przez nią nogę albo rękę przepchnąć, takie totalne napięcie ;D ale ogólnie nie mogę narzekać.
ja ostatnio też miałam problemy ze spaniem, ale po powrocie z wyjazdu byłam tak padnięta, że i wczoraj i dziś w nocy spałam jak kamień
ja ostatnio też miałam problemy ze spaniem, ale po powrocie z wyjazdu byłam tak padnięta, że i wczoraj i dziś w nocy spałam jak kamień
Poprawiłam suwaczki, teraz jest jak być powinno.
Mam pytanie, słyszałam od położnej że drugie dzieci zwykle są większe przy porodzie od pierwszych (oczywiście nie ma reguły ale taka generalna opinia). Czy to sie sprawdza? Cos wie ktoś w tej kwestii? Moja starszaczka, urodzona 38+3 o wadze 3660g wiec już kruszynką nie była....
Mam pytanie, słyszałam od położnej że drugie dzieci zwykle są większe przy porodzie od pierwszych (oczywiście nie ma reguły ale taka generalna opinia). Czy to sie sprawdza? Cos wie ktoś w tej kwestii? Moja starszaczka, urodzona 38+3 o wadze 3660g wiec już kruszynką nie była....
ewelak
Zosinkowa Mama
Mie Hania czasami tak kopie... w ogóle to wydaje mi się, że jest bardzo nisko.... Mam w czwartek wizytę więc się podpytam...
kornelia1802
Fanka BB :)
Moja też czasem lekko, a czasem jak się rozhula to aż boli ;-) też mam w czwartek wizytę, zobacZę jak urosło moje bąbelątko
reklama
Też mam czasem takie drgania, jakby coś wibrowało, śmiszne uczucie.. Ja kurde chciałam się dziś wyspać, nawet byłam na w miarę dobrej drodze, to jakieś prace wodociągowe się zaczęły koło bloku i o 8 panowie ruszyli z młotami pneumatycznymi zaraz pod moim oknem... ehhhh...Witam, porannie, okropnie niewyspana.
Co do oka to idź do okulisty, albo przynajmniej do internisty po jakieś krople, bo to chyba bakteryjne zakażenie, które samo Ci nie przejdzie. Żadnych też babcinych sposobów typu torebka herbaty nie polecam, bo tylko w cieple i wilgoci namnażają się bakterie.
Ja wczoraj miałam jakieś lekkie skurcze jak się położyłam, takie bezbolesne napinanie macicy.. Mam wrażenie, że mała to powoduje bo najpierw mnie skopie, a potem właśnie brzuch mi twardnieje.mały w sumie tylko raz mnie boleśnie z kopa strzelił, a tak to czasem mam dziwne uczucie na skórze, jak próbuje mi przez nią nogę albo rękę przepchnąć, takie totalne napięcie ;D ale ogólnie nie mogę narzekać.