reklama
klaudia81.81
Fanka BB :)
A ja w sobote ide na wesele i wlasnie przyszla mi sukienka i jest taka ladna jak na zdjeciu zaraz ide mierzyc
martyska1223
A ja w sobote ide na wesele i wlasnie przyszla mi sukienka i jest taka ladna jak na zdjeciu zaraz ide mierzyc
Koniecznie się pochwal i dodaj zdjęcie
Mnie najbardziej martwi mnie to, że ciągle boli mnie cipka i wszystko w środku... Boli mnie nawet przy chodzeniu, nie wspominając o tym jak boli podczas stosunku, czy wypróznianiu się w toalecie. Na ostatniej wizycie powiedziałam o tym Pani doktor to ta stwieerdziła, że to przez wage ;/ Jeśli nie przejdzie do kolejnej wizyty to chyba znowu jej o tym napomknę bo jest to dla mnie dość dziwne, wiadomo więzadła więzadłami no ale chyba podczas próby wypróżnienia się w toalecie najczęściej rezygnuje z powodu bolu który odczuwam w cipce... a to juz chyba niema nic wspólnego waga.. ;/ nie wiem dziwna sprawa..
Jakoś ostatnio nic mi się nie chce - miał być syndrom wicia gniazda a a mi się nie chce kubka do kuchni wynieść ehh ;//
klaudia81.81
Ja tez bynaniej syndromu wicia nie mam....
Kiecka zmierzona i coz... mam do sprzedania sukienke maternity Asos xl za polowe ceny... :/
Kiecka zmierzona i coz... mam do sprzedania sukienke maternity Asos xl za polowe ceny... :/
michasia30
Poka,Poka...!!
go0siaczek
Ja też nie mam syndromu wicia gniazda może jeszcze nadejdzie
klaudia81.81
Poka,Poka...!!
Tak wyglada na modelce na mnie niestety zgola inaczej :/ :S
Załączniki
go0siaczek
Bardzo ładna sukienka a na tobie aż tak źle...
klaudia81.81
Bardzo ładna sukienka a na tobie aż tak źle...
No wlasnie.... ja jestem wysoka mam ponad 170 a siega mi do polowy lydki...
reklama
go0siaczek
To obcasy jakieś założyć może lepiej będzie wyglądać albo podwinac lekko podszyc? Ja tam wolę jak jest długie wszystko z moimi grubymi nogami