Ewelak my też kupujemy mieszkanie właśnie czekamy na podpisanie umowy z bankiem i też z rynku wtórnego :-) Jak duże macie teraz ido jakiego sie przeprowadzacie?Enter Trzymam kciuki!!!!
Co do prania ubranek... Ja jeszcze czekam. Najśmieszniejsze jest to, że znaleźliśmy mieszkanie i podpisujemy w czwartek umowę przedwstępną Ale... No właśnie... Czeka nas remont Do tego nie wiemy ile czasu potrwa załatwianie formalności z kredytem i w ogóle... Cieszę się jak głupia, że znaleźliśmy mieszkanie, ale z drugiej strony jestem przerażona... Zobaczymy ;-) Dlatego z praniem jeszcze się wstrzymuje...
My kupujemy 80 m i mam nadzieję zacząć remont jak najszybciej
No u mnie i mojego brata sie nie sprawdziło on jakoś 3200g a ja 2900 g, koleżanka podobne obie dziewczyny urodziła, nie znam takiej regułyPoprawiłam suwaczki, teraz jest jak być powinno.
Mam pytanie, słyszałam od położnej że drugie dzieci zwykle są większe przy porodzie od pierwszych (oczywiście nie ma reguły ale taka generalna opinia). Czy to sie sprawdza? Cos wie ktoś w tej kwestii? Moja starszaczka, urodzona 38+3 o wadze 3660g wiec już kruszynką nie była....
Ja póki co śpie w miarę ok budzę się kilka razy ale zauważyłam, ze jak nawodnię organizm, czyli wypiję min. 1,5 - 2 l wody to lepiej mi sie śpi, no i kupiłam asparaginian extra. Gin mi wyjaśnił, ze cieżarne magnez owszem ale i potas potrzebują (jak dużo sie sika to się go wypłukuje) i wapń. Odkąd go biore to skurczy nie mam :-)
A dziś Mati znów w domu. 2 tyg chodził do p-la i znów katar i kaszel i ból gardła, ale wczoraj te "idiotki" bo już nie można powiedzieć inaczej były z tymi dziećmi na dworze - wiatr był, że głowy urywało a oni na podwórko poszli on koleżanki mała ma znów zapalenie oskrzeli...!!! Już mam przygotowaną gadkę jak pójde z nim a jak nie da rady ide do dyrektorki!