reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2015

Ja mam po około minus 3.5 i astygmatyzm i nikt nie widział wskazań z tego powodu, mało tego - rodziłam w okularach na nosie i tez to nikomu nie przeszkadzało.

reklama
Enter Trzymam kciuki!!!!

Co do prania ubranek... Ja jeszcze czekam. Najśmieszniejsze jest to, że znaleźliśmy mieszkanie i podpisujemy w czwartek umowę przedwstępną:-D Ale... No właśnie... Czeka nas remont:wściekła/y: Do tego nie wiemy ile czasu potrwa załatwianie formalności z kredytem i w ogóle... Cieszę się jak głupia, że znaleźliśmy mieszkanie, ale z drugiej strony jestem przerażona... Zobaczymy ;-) Dlatego z praniem jeszcze się wstrzymuje...

Enter Trzymam kciuki!!!!

Co do prania ubranek... Ja jeszcze czekam. Najśmieszniejsze jest to, że znaleźliśmy mieszkanie i podpisujemy w czwartek umowę przedwstępną:-D Ale... No właśnie... Czeka nas remont:wściekła/y: Do tego nie wiemy ile czasu potrwa załatwianie formalności z kredytem i w ogóle... Cieszę się jak głupia, że znaleźliśmy mieszkanie, ale z drugiej strony jestem przerażona... Zobaczymy ;-) Dlatego z praniem jeszcze się wstrzymuje...

Omg jak wspomnę remont naszego mieszkania, który robiliśmy 4 lata temu to aż mnie telepie :D Chociaż my robiliśmy remont gruntowny (mieszkanie z rynku wtórnego) więc było dużo rujnowania :D

Ale jestem zadowolona po wizycie.. zapłaciłam 250 zł ale mam taki piękny film :) Malutka cały czas patrzyła w naszą stronę, uśmiechała się, wkładała rączki do buzi, machała rączką. No cudo :tak: chyba codziennie będę to oglądać bo aż mi się mordka cieszy jak to widzę i nawet te rozstępy mnie nie interesują jak pomyśle o tym cudzie w brzuszku :) Na wątku wizytowym wstawiłam zdjęcia.
Pytałam o tą moją alergie no i usłyszałam, że jeśli będzie taki stan na prawdę nie do wytrzymania to mogę wziąść tabletke alertec, ale zdrowiej było by nie brać ;)

Boże łeb mnie boli z niewyspania, kręgosłup też - szyjny - nie wiem chyba od tego spania - niespania dzisiaj... Niech ten dzień się już skończy.. Ale wiem, że jak teraz się położę to nie ma szans żebym zasnęła. Mąż jeszcze nie wrócił z treningu, a jak wróci po 23 to pewnie mnie obudzi, a tego nie zniosę.
Jutro przychodzą psiapsióły wieczorem na pogaduchy i pasowałoby się jakoś wyspać i ogarnąć.. Zwłaszcza, że chciałam coś upiec (drugi raz w życiu)... Jak tak dalej pójdzie to chyba stolik w restauracji zamiast tego zarezerwuję, a cały dzień prześpię.

Ostatnia edycja:
Wszystko było fajnie ale wczoraj to już się zaczelo nie fajnie. Dziewcze daje mi strasznie w kość,wczoraj owinela mi się kolo jajnika w nocy i rano nie mogłam się wyprostowac przez jakiś czas... Wciąż się napina i wypina i mam wrazenie ze rośnie szybciej niż moja macica... Tez tak macie?

reklama
Do góry