reklama
ewelak
Zosinkowa Mama
Enter Trzymam kciuki!!!!
Co do prania ubranek... Ja jeszcze czekam. Najśmieszniejsze jest to, że znaleźliśmy mieszkanie i podpisujemy w czwartek umowę przedwstępną Ale... No właśnie... Czeka nas remont Do tego nie wiemy ile czasu potrwa załatwianie formalności z kredytem i w ogóle... Cieszę się jak głupia, że znaleźliśmy mieszkanie, ale z drugiej strony jestem przerażona... Zobaczymy ;-) Dlatego z praniem jeszcze się wstrzymuje...
Co do prania ubranek... Ja jeszcze czekam. Najśmieszniejsze jest to, że znaleźliśmy mieszkanie i podpisujemy w czwartek umowę przedwstępną Ale... No właśnie... Czeka nas remont Do tego nie wiemy ile czasu potrwa załatwianie formalności z kredytem i w ogóle... Cieszę się jak głupia, że znaleźliśmy mieszkanie, ale z drugiej strony jestem przerażona... Zobaczymy ;-) Dlatego z praniem jeszcze się wstrzymuje...
klaudia81.81
Fanka BB :)
Jeny od paru dni caly czas albo mi slabo albo niedobrze.. tez tak macie??
Enter Trzymam kciuki!!!!
Omg jak wspomnę remont naszego mieszkania, który robiliśmy 4 lata temu to aż mnie telepie Chociaż my robiliśmy remont gruntowny (mieszkanie z rynku wtórnego) więc było dużo rujnowania
ewelak
Zosinkowa Mama
Thriade No właśnie my też z wtórnego... Na samą myśl mi się odechciewa Ale z drugiej strony jak sobie pomyśle, że już tam mieszkamy, to od razu jakoś tak lepiej;-)
martyska1223
Ale jestem zadowolona po wizycie.. zapłaciłam 250 zł ale mam taki piękny film Malutka cały czas patrzyła w naszą stronę, uśmiechała się, wkładała rączki do buzi, machała rączką. No cudo chyba codziennie będę to oglądać bo aż mi się mordka cieszy jak to widzę i nawet te rozstępy mnie nie interesują jak pomyśle o tym cudzie w brzuszku Na wątku wizytowym wstawiłam zdjęcia.
Pytałam o tą moją alergie no i usłyszałam, że jeśli będzie taki stan na prawdę nie do wytrzymania to mogę wziąść tabletke alertec, ale zdrowiej było by nie brać
Pytałam o tą moją alergie no i usłyszałam, że jeśli będzie taki stan na prawdę nie do wytrzymania to mogę wziąść tabletke alertec, ale zdrowiej było by nie brać
Boże łeb mnie boli z niewyspania, kręgosłup też - szyjny - nie wiem chyba od tego spania - niespania dzisiaj... Niech ten dzień się już skończy.. Ale wiem, że jak teraz się położę to nie ma szans żebym zasnęła. Mąż jeszcze nie wrócił z treningu, a jak wróci po 23 to pewnie mnie obudzi, a tego nie zniosę.
Jutro przychodzą psiapsióły wieczorem na pogaduchy i pasowałoby się jakoś wyspać i ogarnąć.. Zwłaszcza, że chciałam coś upiec (drugi raz w życiu)... Jak tak dalej pójdzie to chyba stolik w restauracji zamiast tego zarezerwuję, a cały dzień prześpię.
Jutro przychodzą psiapsióły wieczorem na pogaduchy i pasowałoby się jakoś wyspać i ogarnąć.. Zwłaszcza, że chciałam coś upiec (drugi raz w życiu)... Jak tak dalej pójdzie to chyba stolik w restauracji zamiast tego zarezerwuję, a cały dzień prześpię.
Ostatnia edycja:
michasia30
Wszystko było fajnie ale wczoraj to już się zaczelo nie fajnie. Dziewcze daje mi strasznie w kość,wczoraj owinela mi się kolo jajnika w nocy i rano nie mogłam się wyprostowac przez jakiś czas... Wciąż się napina i wypina i mam wrazenie ze rośnie szybciej niż moja macica... Tez tak macie?
reklama
go0siaczek
moj tez strasznie sie wierci, czasem jak sie zle poloze to boli mnie jak sie rusza ale zaraz przechodzi, brzuch tez mi sie napina coraz czesciej