madziuuula87
Fanka BB :)
kati dziękuje za odpowiedz ja jestem w tym temacie zielona nie wiem czego się spodziewać itp także wszystkie rady doświadczonych mam są dla mnie na wagę złota dokupię jeszcze jakiś wielopak bodziaków na 62 taki bardziej uniwersalny np z C&A jak teraz nie wykorzystam to przyda się przy następnym mam nadzieję :-) a widzę że jesteś odważna babka i się z teściową nie cykasz hehe
u nas też dziś pochmurno chyba się wezmę za porządki w szafkach trzeba już pochować grube swetry no to w co się nie mieścimy tez ;-)
angi ja ostatnio w pytaniu na śniadanie oglądałam coś w tym temacie pediatra mówiła że w kale może nic nie wyjść najlepiej jak dziecko uśnie zajrzeć miedzy pośladki podbno wtedy to paskudztwo kręci się w tamtej okolicy i widać to gołym okiem
u nas też dziś pochmurno chyba się wezmę za porządki w szafkach trzeba już pochować grube swetry no to w co się nie mieścimy tez ;-)
angi ja ostatnio w pytaniu na śniadanie oglądałam coś w tym temacie pediatra mówiła że w kale może nic nie wyjść najlepiej jak dziecko uśnie zajrzeć miedzy pośladki podbno wtedy to paskudztwo kręci się w tamtej okolicy i widać to gołym okiem