P
pani.olga
Gość
ja jestem na FB ze względu na pracę, ale po co się tam przenosić całkowicie? nie ma sensu nikogo zmuszać.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kagusia - i ja mam od kilku dni bóle i sensacje żołądkowe, a i ruchy mocne maleństwa, więc może się jednak łaskawie mi panienka odwróciła głową w dół i teraz uciska mi na niego i zgagę mocniejszą miewam ...
Nie wiem co gorsze. Mnie jaśnie panna wali w pęcherz.Kagusia - i ja mam od kilku dni bóle i sensacje żołądkowe, a i ruchy mocne maleństwa, więc może się jednak łaskawie mi panienka odwróciła głową w dół i teraz uciska mi na niego i zgagę mocniejszą miewam ...
Oj tez by mi się przydało. Ale mam zasadę, że nie chodzę do fryzjera jeśli nie mam koncepcji co zrobić z włosami bo to się zwykle źle kończy a nie jestem w stanie nawet określić czy chcę mieć dalej długie czy jednak ściąć.a ja zaraz spadam do fryzjera trzeba się ogarnąć przed weekendowym wylotem w obce kraje q;