reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2015

reklama
Właśnie enter moje zdanie jest takie same to właśnie na fb bała bym się swobodnie pisać bo niby grupa tajna itp ale jak to internet zawsze coś może wyciec no i tam już anonimowe nie jesteśmy.... A co do tego że w Google wyskakuje to ja nie wiem jaki problem nie podpisujemy się przecież a zresztą piszemy o samych przyziemnych sprawach młodych mam nie widzę tu nic niestosownego...

jestem! badania wszystkie ok, mały już głową w dół (; no i mam brać magnez, bo też mi się zaczęły skurcze łydek w nocy ):

mogę być moderatorem, nie ma sprawy, zresztą to chyba nie wymaga wielkiej działalności ((;
a co do forum - szczerze, laski, komu by się chciało czytać nasze rozmowy? :D czytałyście kiedyś cudze rozmowy na forum, które nie dotyczyło jakiegoś konkretnego tematu? pewnie taki "zwykły człowiek" to by padł z nudów po 2 stronach :D

niech sobie będzie i forum, i FB, każdy pójdzie tam, gdzie mu dobrze :)

reklama
Martyska ja chodze do gina który mi prowadzi ciąże i do drugiego tylko na usg i on mi nigdy nic do karty ciazy nie wpisuje.
Co do forum i fb to jestem jak najbardziej za zostaniem tu i ewentualnie zamknięciem tego wątku, ale dostosuje sie do większości :)

Do góry