reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2015

Martyska jak jak poszłam na polowkowe do innego gina to zrobił samo usg bez badania i nawet mnie o kartę ciąży nie pytał dał tylko zdjęcia i wynik badania

reklama
Ja może zbyt często się nie udzielam ale jestem za zamknięciem grupy. W sumie z tego też powodu mało pisze... trudno dzielić się spostrzezeniami jak wychodzą one na googlach po wpisaniu danej frazy. Na fb również mogę pisać na zamkniętym wątku ale nie jestem dodana do grupy wiec Was nie odnajde :)

Ja jestem za tym aby ta grupa została. Ktoś poruszył temat, że nie pisze tu często bo z google można łatwo tu trafić. Trzeba by niezłego detektywa żeby rozszyfrowal kto jest kim w realu. Zresztą nie wydaje mi sie by poruszane tu tematy były na tyle osobiste by ktoś z zewnątrz nie mógł ich czytać.

Ja jestem za tym aby ta grupa została. Ktoś poruszył temat, że nie pisze tu często bo z google można łatwo tu trafić. Trzeba by niezłego detektywa żeby rozszyfrowal kto jest kim w realu. Zresztą nie wydaje mi sie by poruszane tu tematy były na tyle osobiste by ktoś z zewnątrz nie mógł ich czytać.

Zgadzam sie

hej
jestem po zajęciach z SR :-) fajnie tak przypomnieć sobie co nieco :-)
Dziewczyny które są za zamknięciem wątku i przejściem na fb - macie takie prawo . Wiem, ze Karolina taki wątek na fb zamieściła mozecie do niej napisać pw i was dołączy. Zdania są podzielone odnośnie tego więc proponuję wątek zostawić.
Zaraz napiszę do admina o ściągnięciu Moni, tylko nie chcę zostać sama więc zaproponujcie kogoś.
Może Olga albo Thriade?

dziewczyny napisałam na wątku nasze lipcowe brzuszki ale nikt nie skomentował
"dziewczyny mam propozycję żeby wykasować komentarze a zostawić tylko fotki brzuszków co Wy na to?"

Jak dla mnie to można zostawic tylko same zdjęcia ja też wolę zostać tu bo choć wiem krótkim jest :-) a na fb ciężko rozszyfrować będzie. I nauczyłam się do tej strony jest dla mnie bardziej przejrzysta. Dzieci już położyłam spać a zaraz chce oglądać top Szef i ich pyszności :-)

reklama
Moje zdanie jest takie: tutaj jesteśmy anonimowe i właśnie dlatego korzysta się z takiego forum.....chcąc poznać się bliżej lub osobiście wtedy jest fb i kawiarnia. Owszem można ten wątek zrobic jakoś całkowicie zamkniętym dla komfortu i pisać nadal...

Do góry