reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2015

Mam wynik krzywej cukrowej z soboty
Norma 70,0-105,0
Wyniki:
na czczo : 78,8
po obc.75g po 1h: 151,6
po obc.75g po 2h: 87,6

Niby wszystko ok ale ten wynik po 1h? wtf?

z tego, co widziałam normy, to wynik po 1 godz. zawsze jest najwyższy, tam jest chyba norma do 180.
po 2 godz. jest norma do 140, a na czczo do 100.

reklama
Angi to dobry wynik.

Dziewczyny, kto sie ubiera na czarno? Kto mi podpowie czym sprac żel do usg z czarnych legginsow? Wanish wypróbowany w niewidocznym miejscu troche sprał czerń

O kurcze szczerze nie miałam nigdy kłoptu z tym :/ tylko my jak się kaładziemy to zakłada nam papierowy ręcznik na spodnie by nic nie poszło potem tym papierem ścieram wszystko z brzucha

ale jestem padnięta! byłam dzisiaj na wizycie i jestem bardzo zadowolona, wkońcu lekarz potwierdził płeć będzie synuś:-) pokazał pięknie swoje klejnoty.. waży już kilo i położony jest prawidłowo.. wyniki wszystkie wporządku, przytyłam przez miesiąc 2kg czyli razem już 6..
trzymam kciuki za wizytę martyska!

Kunda Ty pierzesz ubranka aż do roku/przed rok? ja tylko 56 i 62 będę prała tak za ok m-c.
Nikita nie mam pojęcia, mojej koleżance jak sie spodnie odbarwiły czarne to zafarbowała całe czarną farbą do tkanin i jak nowe, ale nawet nie wiem gdzie to kupiła.
Martyska jak wizyta?

Mnie dziś okropnie boli kręgosłup, ćwiczyłam na chwilę ulga i znów, tylko, ze ja nie umiem leżeć... co robicie jeszcze na bóle pleców. Na basen nie moge jechać bo znów mnie coś "tam" podszczypuje...

reklama
Na mnie najlepiej działa wyciągnięcie się na tej dużej piłce...
A jakie ćwiczenia robiłaś? Coś w stylu koci grzbiet na czworakach? Bo te pomagają, ważne tylko, żeby nie robić po kocim grzbiecie wklęsłych pleców, a wracać do pozycji prostych (czyli nie dajemy brzuchowi ciągnąć się w dół).

Do góry