reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2015

a my dziś mega aktywny dzień :) najpierw wizyta w sklepie i oglądanie wózków (zdecydowałam się na Bebetto Silvia na 100%), potem wycieczka do knajpki Du-za Mi-ha na jakieś azjatyckie potrawy, dalej spotkanie z koleżanką i lody z kawiarni Lody Prawdziwe, kawa w Cafe Próżna i na koniec spacer do Rossmana po balsam Baby Dream, w sumie 6 godz. na mieście, nogi trochę odpadają, ale super (:)

a jutro idziemy na targi MamaVille :)

reklama
Ja też dziś oglądałam wózki heh... i niestety zamiast mi się coś wyklarować to wręcz odwrotnie - dalej nie wiem co chcę...

Oj pamietam to z pierwszej ciazy :) wybor wozka to jakas masakra :) godzinami ogladalam je na necie i raz w ta raz wewta :) teraz mam z głowy bo wozek po Witku w idealnym stanie czeka na brata :)

dziewczynki wczoraj mialam wizyte:) maly rosnie jak na drozdzach bo ma juz az 1300g co mnie troche przeraza bo do porodu jeszcze nie cale 3miesiace:/ i jak tak dalej pojdzie to nie urodze SN a bardzo bym chciala.. maly polozony glowkowo i juz wiem czym mnie tak kopie po zebrach i czym wypina mi sie po bokach brzuszka(pupka):D kopal jak szalony podczas usg az brzuch skakal i lekarka sie smiala:D badanie 3trymestru juz za mna. wszystkie przelywy oki chociaz lozysko juz ma 2stopien ale lekarz nic nie mowila ze to zle wiec tym sie nie martwie.

Cześc kobietki, miłej niedzieli!
My wczoraj chrzciny odbębniliśmy, impreza była aż do 21 bo rodzice kacperka zrobili je na sali więc ciężko było sie ludziom zebrać do domów. Ja dodatkowo jak wracałam zaliczyłam mandat 150 zł i 6 pkt karnych :(( eh, trudno dobrze ze konto punktowe czyste. A dzisiaj robie sobie wagary od szkoły i pędzimy razem z T na ryby. Słonko swieci, miło się będzie siedzieć nad wodą, zrobimy grila, chłopaki odpoczną a ze mną będzie jeszcze jedna ciężarna więc zapowiada się fajny dzien :)
3majcie się ! :*

Dzien dobry niedzielnie :-)

Dziewczyny, zauwazylam dzisiaj że na czarnych legginsach nie doprały mi sie ślady żelu ktorego użył lekarz do usg - czym doczyścić takie plamy z czarnych spodni?

hej nawet nie nadrabiam Was
Mam nadzieję ze już wróce do Was w ciągu miesiąca
Przyszłam się tylko zamelodwać i napisać ze starszak znowu chory tym razem ma zapalenie płuc więc kolejne tyg w domu
do wybory szpital albo zastrzyki + antybiotyk.We wtorek wizyta kontrolna -oby była poprawa
Jestem już psychicznie zmęczona i fizycznie też :(
Trzymajcie kciuki

Witam niedzielnie :-)
pogoda była średnia ale sie klaruje a wczoraj bomba i urodzinki u przyjaciół - 5 -tka dzieci w wieku 3-6 MASAKRA!!! myślałam w pewnym momencie że oszaleję ;-)
dzisiaj błogie lenistwo :-)

Ja wczoraj też byłam na urodzinach, ale dziecka lat 7 więc było spokojnie :)

W ogóle wczoraj byłam w medicover u endokrynologa, akurat mąż był ze mną, bo potem mieliśmy jechać oglądać wózki. Akurat to taki mały medicover (tam raptem jest z 5 gabinetów) i mało miejsc do siedzenia jest. Tam gdzie akurat przyjmowała moja lekarka to były dwa gabinety na przeciwko siebie, i tylko dwa fotele, oba zajęte (swoją drogą zamienili by te foteliska na większą ilość mniejszych krzeseł, przecież tam się godzinami nie czeka, żeby takie wygody musiały być). No i tak podchodzę z mężem pod gabinet a tu dziewczyna się zerwała ustąpić mi miejsca.. Aż mi głupio było :) Podziękowałam i zarządziłam, że ja usiądę sobie dalej (były miejsca wolne pod innymi gabinetami) a męża postawię pod gabinetem, żeby mnie zawołał jak lekarka będzie prosić (czasem nie słychać jak wołają z zza biurka). Miło mi się zrobiło, ale aż mnie wcięło.. Wciąż nie ogarniam, że moja ciąża jest już aż tak widoczna!

Dzien dobry niedzielnie :-)

Dziewczyny, zauwazylam dzisiaj że na czarnych legginsach nie doprały mi sie ślady żelu ktorego użył lekarz do usg - czym doczyścić takie plamy z czarnych spodni?
Kurde na czarnym to zawsze problem, żeby nie odbarwić tkaniny... Może jakiś odplamiacz typu vanish, tylko spróbowałabym najpierw gdzieś z boczku materiału, żeby zobaczyć czy czarny nie puszcza. Też mam taką plamkę na dżinsach, ale na tym "golfie" więc nie widać.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry