reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2015

Co do ekspresu to miałam Tassimo, gdzieś mi leży w szafie teraz, bo dla mnie po prostu to nie jest ten smak kawy i używalam go może pare razy i kupiłam normalny ekspres. Generalnie działał ok, mężowi i rodzinie smakowało. Kapsułki drogie, ale to jak do każdego.

reklama
Hej:)
Dziękuję Koleżance za odpowiedź z psiakiem też słyszałam by dawać ciuszki do wąchania i pieluchę tetrową z zapachem dziecka do legowiska - mam nadzieję, że i nasza labunia przyjmie dziecko z otwartymi łapami:))))
Mogę się wypowiedzieć co do DOLCE GUSTO - otóż mam już drugi ekspres i jak będzie trzeba to pewnie kupię i trzeci bo jestem bardzo zadowolona ze smaku - jak na kawę z kapsułek. Pamiętać trzeba tylko o odkamienianiu :) Co do samych kapsuł - fakt nie należą do najtańszych. Niedawno w media expert była taka promocja że kupiłam ekspres o 150zł taniej a w środku był kupon na 50 zł do zrealizowania w sklepie internetowym - wyszło fajnie:) kiedyś rozdawali szklanki - teraz kupon zniżkowy. Polecam - piję kawki codziennie:) Dobra jest też czekolada:)
Któraś z Was pisała o ruchach dziecka - miałam ostatnio wrażenie, że mój Malusi też jakoś nie ruchliwy - nawet dziś się budzę ale chwila moment i zaczął brykać - może rzeczywiście Maluszki nasze tracą przestrzeń i niedługo będą tylko kopniaki :p
Tak czy siak życzę Wam miłego weekendziku, niebolących kręgosłupów, kopniaków ale nie bolesnych no i dobrego nastroju :)))) :***

No już po, wynik w pon ;) teoretycznie mogę szaleć do poniedziałku he he Jutro chrzciny :/ nie chce mi się na nie iść ze ho ho no ale komu z takim brzuchem się już chce he he

U mnie piękna pogoda dziś mmmm a mąż w pracy więc nigdzie nie ruszymy, a szkoda :(

Co do ekspresów to ja mam tassimo i stoi w szafce, bo kapsułki drogie, a dla mnie szału nie robią w porówaniu do dobrej kawy.... dla mało wybrednych ujdzie, ale ja wolę sama sobie zrobić "ręcznie" latte macchiato niż w tym sprzęcie :p mleko spieniam i dolewam dobrej kawy i rewelka, a tamto jest takie przeciętne :)

witajcie:)

ja już po sobotnim sprzątaniu zostały mi tylko podłogi ale to wieczorem dopiero..
U nas też piękna pogoda, byliśmy na placu zabaw..:-) troche z kumpelą pogadałam..
Ale dzisiaj tu spokojnie, każdy pewnie korzysta z pięknej pogody..

Szczerze próbowałam i dolce gusto i dla mnie porównywalna jakość i cena.... ale zawsze gotowce nie przebiją prawdziwej kawki :))

Ja aktywnie dziś cały dzień, po sprzątaniu w 2 domach, po spacerku,po gosciach, teraz chwila relaksu i niedługo na małe zakupy, może by jakąś kiełbaskę czy karkówkę kupić i zamarynować a jutro jak pogoda dopisze jak dziś to małe grillowanko :tak::tak:

Pogoda taka ładna, że aż żal z niej nie korzystać. Jutro podobno ma przyjść ochłodzenie ale od środy znowu zawita piękna pogoda i oby już została.

reklama
U nas też pięknie. Rano byłam na kursie, a potem od razu na plac zabaw do wieczora. A plan na jutro: plac zabaw - grill - plac zabaw :) Miłego weekendu.

Do góry